Leef je droom

In 2018 draaide alles om focus

Wow wat een bijzonder jaar is het geweest. Mijn toverwoord voor 2018 was focus.

Focus om aanwezig te zijn in het hier en nu. Focus om niet mee te gaan in allerlei gedachten, maar bewust voor anders te kiezen. En wat heeft deze focus mij veel cadeautjes gegeven.

Het begon met de fotoshoot in mijn eigen huis. Het thema zichtbaarheid en hoe spannend dat voor mij was. De hele dag voelde ik mij de Queen in huis en kreeg ik alle aandacht. Tjonge daar mocht ik doorheen ademen, om niet dicht te klappen. Maar het was met name een hele gezellige dag met heel veel lachen. Als ik terugkijk naar de foto’s dan sta ik bijna overal lachend op. Ik straal en daar ben ik zo trots op. Zeker omdat ik het ook anders in  mijn leven ervaren heb.

Als vanzelf ging ik ook dagelijks posten op facebook. Ik was iedere dag rond 5.30 uur wakker, dan ging ik mediteren en vervolgend rolde er een tekst uit, die ik dan deelde. Het was niet iets wat ik deed, maar het ontstond vanuit inspiratie die gedeeld wilde worden. Ook al kwamen er regelmatig stemmetjes op die er van alles van vonden,  toch ging ik ermee door. Unstoppable.

Ik merkte dat ik door mijn waarheid te delen en in mijn licht te staan, ook reacties bij anderen opriep. Ik inspireerde mensen, en er waren ook mensen die niets meer lieten horen of in discussie met mij wilden gaan. Dat voelde voor mij vaak als een gevecht. En daar kan ik niets mee. Ik heb genoeg gevochten in mijn leven. De waarheid van het hart verandert namelijk continu.

Ik begreep wel op dat soort momenten, hoe spannend het kan zijn om in je eigen licht te staan, omdat je jezelf laat zien en van alles over je heen kan krijgen. Hoe meer je staat hoe meer je een spiegel wordt en anderen ook op je gaan projecteren. That’s part of the game, niet iedereen vindt je meer aardig… so what!

2018 stond ook in het teken van het lanceren van mijn nieuwe website. Dat duurde behoorlijk veel langer dan ik had gedacht. Maar de reis zelf had ik niet willen missen. Het voelde als zwanger zijn en daaraan alle aandacht geven. Zo geweldig om de vorm te zien verschijnen. Teksten vanuit inspiratie te schrijven. Het voelde als inrichten van mijn huis. Alles kwam samen, mijn logo, de teksten, sfeerfoto’s. Geweldig om zo te mogen spelen met inspiratie.

Next level, trajecten

Vele jaren heb ik losse sessies gegeven. Maar dat ging het afgelopen jaar steeds meer wringen. Natuurlijk hadden mensen een mooi moment, en vaak ook zeker een paar dagen dat de energie nog door mocht stromen, maar daarna zakte het langzaam weg en gingen ze weer door met hun dag. Het was te vluchtig voor mij.
Ik wilde veel meer inspireren, zodat mensen werkelijk een shift maken om vanuit hun essentie te leven.

En daar kwam toen het besluit om trajecten aan te gaan bieden. Individueel en voor koppels. Het geeft mij zoveel vreugde om met mensen te werken die werkelijk het commitment aangaan, omdat ik de waarde ken van de trajecten en ik 100 % resultaat zie.

 

Welkom 2019

Mijn intentie voor 2019 is vanuit overvloed delen en mijn missie nog verder uitdragen, zodat steeds meer mensen mogen herinneren wie ze in essentie zijn en vanuit hun hart mogen gaan leven.

Voor mij mag 2019 het jaar zijn dat jij je eigen stralende middelpunt bent en vandaar uit je dromen mag manifesteren.

Herwin je passie
De vrijheid voelen in je lichaam, zintuigen die ontwaken. Spelen en mogen verleiden. Durven staan in het meest juicy deel van jezelf. En dat avontuur heet leven.

Ont-wikkel je vrijheid
Je laat de buitenwereld los, je hoeft het niet te weten. Zak dieper in je lichaam, adem en voel. Wat overblijft is…een ontmoeting.

Leef je droom
Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En hoe trek je dat aan. Als een magneet magic in je leven brengen.
Droom, manifesteer en wees jezelf!