Alles van buiten om de leegte van binnen niet te voelen

17 jaar was ik toen mijn vader overleed aan een hersentumor. Voor mij was het een innerlijk weten dat hij ziek was geworden omdat hij niet in zijn waarheid stond. Een geweldige lieve man met een heel groot hart, maar hij nam zijn ruimte niet in en bleef liever op de achtergrond en in de schaduw van de ander. Hij koos voor de lieve vrede, in plaats van gedoe. Hij koos daarmee ook voor de veiligheid.

Ik zie nu dat mijn zoektocht begon op het moment dat hij overleed. Op zoek naar vrijheid, zo stapte ik het leven in.
Relaties aan en dan weer uit. Ik vond het vrij snel saai en het vloog mij al snel naar de keel. Gevoel van geen ademruimte en weg was ik.

Het moest spannend met hoge pieken en diepe dalen. Dan had ik het gevoel van leven en vrijheid.
Feestjes, drugs, allerlei opleidingen en heel hard werken. Alles van buiten om de leegte van binnen maar niet te voelen.

Een aantal jaar geleden kwam hier plots een einde aan. Na de zoveelste relatiebreuk, stortte alles bij mij in. De zin om nog op pad te gaan viel volledig weg.

Doordat ik niets meer opvulde van buiten was er in eerste instantie de leegte die ik mocht aanzien.
Geen hoge pieken meer, maar saaiheid en verveling. Ik doorzag mijn eigen creatie van opvullen van buiten volledig, dus kon ik niet meer in die illusie stappen en mijzelf voor de gek houden. Kortom ik kon geen kant meer op.

De enige weg was de weg nog dieper naar binnen.
En ja daar kwam ik het meisje tegen wat op de vlucht was gegaan toen haar vader overleed. De pijn die toen te groot was, kon eindelijk bevrijd worden.

En niet alleen deze pijn kwam vrij, maar nog zoveel meer. De leegte werd de ruimte en ik begon hier enorm van te genieten.

Het dieper indalen in mijn eigen lichaam door te ontspannen in mijn bekken. En daar ging mijn levensenergie vol in stromen.

In aanraking met mannen was ik volledig mijzelf vergeten. Ik raakte wel aan maar dat was meer vanuit het hoofd en wat ik dacht wat een man fijn zou vinden.

Ik ging meer nee zeggen en daarin ook de leegte voelen. Om vervolgens te voelen wat wel uitnodigde. Een hele nieuwe reis van empowerment. Gaan staan in mijn vrouwelijke zachte kracht. En vanuit deze plek kan ik mijn partner aanraken en verleiden. Verleiden om helemaal in het hier en nu te komen.

het heeft lef nodig om alles uit te pakken. Wikkel voor wikkel.. Om daar met alle aandacht bij te zijn . Dat alles wil zo graag gezien en gehoord worden. Maar vooral geliefd worden.

Vrijheid heeft niets te maken met de sensaties van buiten of met uitleven. Vrijheid heeft  te maken met innerlijke rust. Alles is al in mij en alles is al in jou. 

 

Vrijheid in verbinding

Mooie vrouw

Hoe lang blijf je nog doorgaan met je partner het naar de zin maken in de seksualiteit, terwijl je zelf in je hoofd zit en er niet van geniet?

Denkend dat het zo hoort, of dat er iets mis is omdat je geen zin hebt in seks.

Regelmatig krijg ik vrouwen in mijn praktijk met dit soort verhalen. Hoofd en seks, maar geen verbinding vanuit het hart. Zoveel vrouwen die helaas nog te weinig liefde voelen voor zichzelf.

Mooie vrouw, ik hoor echt van veel mannen dat ze verlangen naar meer verbinding. Dat ze er klaar voor zijn om door het vrouwelijke echt aangeraakt te worden.
Zo stop met reageren en volgen vanuit het oude en ga creëren wat je verlangt.
Durf kwetsbaar te zijn.
Als jij ‘nee’ gaat zeggen op de momenten die niet kloppen, ga je ‘ja’ zeggen voor het nieuwe.
En ja ik hoor je al zeggen, maar hoe dan? En wat dan?

Durf het niets toe te laten, durf de leegte te voelen daar waar je niets meer opvult. Durf de pijn te voelen en je tranen toe te laten, van je eigen grenzeloosheid. Dieper te zakken in je eigen lichaam. Contact te maken met je bekken vanuit ontspanning. Te rusten in liefdevolle aanraking. Dan kan alles in jou gaan stromen.

En vanuit deze stroming maak je opnieuw contact met de ander, maar dan is het verbonden. Dan ben je thuis in je eigen lichaam. Dan zit in iedere aanraking het hele universum.

Mooie man

Hoe lang blijf je nog naar dat einddoel streven? Even aanraken en dan verdwijnen in de lust. Hoe mooi zou het zijn als je gaat ontdekken dat het ook mogelijk is om voorbij de ejaculatie te gaan. De levensenergie door te laten stromen naar het hart.

Mag je dat cadeau aan jezelf gaan geven? Het cadeau van een man die nog veel meer mag voelen? Een man die hierin vanuit kwetsbaarheid deelt?
En dan bedoel ik niet een man die verdwijnt in zijn gevoel. Maar een man die staat.

Deze innerlijke reis ontwaakt in je hart. Je gaat de gift hiervan voelen omdat de verslaving stopt en je de innerlijke vrijheid en daardoor ook rust gaat ervaren. Focus en aanwezigheid is je ware kracht, waardoor je nog veel meer je missie gaat uitdragen met de wereld om je heen.

Love journey

Een hele nieuwe wereld van samen ontdekken. Verbinding in vrijheid. Nu er geen opvulling van buiten meer nodig is, is de basis liefde.

Vanuit deze plek stromen jullie over.

A playground full of life, love & light