Voorbij de tijd

Mijn pad...

 

De laatste jaren nodigde er niet veel uit. Ik had mijn handen vol om alles te verteren, om te laten gaan, om los te komen van allerlei verstrengelingen. Om al de energie terug te brengen naar mij.
Want ook al heb ik al jaren geen relatie meer, energetisch kunnen banden nog heel lang blijven bestaan.

De laatste vijf jaar heb ik mogen ontdekken hoe het is om geen relatie met iemand te hebben. Om alle energie terug te brengen naar mij. Om mijn leegte te ontmoeten en de pijn toe te laten. Om mijn eigen ritme te voelen. Om mijzelf lief te hebben. Om thuis te zijn en thuis te blijven, om alle delen in mij welkom te heten.

Mijn rugzak voelt niet meer als baksteen, maar zo licht als een veertje. Letterlijk is alle last van mijn schouders. Nek en schouderpijn zijn volledig verdwenen.
Ik voel mij vrij om mijn pad te gaan. Ik hoor de stem van mijn hart en luister naar deze call. Steeds meer fluistert ze mij toe om samen met haar te zijn. Om samen op pad te gaan. De man en vrouw in mij. Vrijheid in Verbinding.

Ik leef mijn leven, en het is precies in deze pracht dat ik mijn gift deel. Mijn pad heeft mij het vrije veld geschonken en het ligt bezaaid met allerlei kadootjes.

 

 

De tijd voorbij de tijd

Wat een bijzondere tijd waarin we nu leven. Tijd voorbij de tijd. Tijd voorbij de klok die tikt. Het is ons hart wat jou en mij wakker tikt.

Alles is niet alleen voelbaar maar ook zo zichtbaar, er is geen ontkomen meer aan. We ontwaken uit de leugen, uit de illusie.

We gaan zien en ervaren hoe we alles gegeven hebben aan de ander, aan de buitenwereld. Hoe we de leugen ingeslikt hebben om ontvangen te worden in liefde.
Ieders diepste verlangen om ontvangen te worden in liefde.

De tijd is nu om jezelf te ontvangen in de liefde die je bent. Om volledig trouw te zijn aan jou. Om niets meer uit te stellen, omdat later niet bestaat. Later wat gebaseerd is op angst. Later wat ons gevangen houdt in het verhaal en dus in het lijden.

De tijd is NU om te vallen in de liefde die we zijn. Niemand van buiten kan ons deze vrijheid ontnemen.

De tijd is NU om aanwezig te zijn bij alles wat er door jou heen geboren mag worden. 

Liefde op aarde