Leven vanuit flow

Durf te leven

 

Ik voel het tot in de toppen van mijn tenen, het leven wat door mij heen stroomt. De vreugde om ontmoet te worden in de liefde die ik ben.
Het teveel zijn is niet meer. De laatste jaren ben ik zo uitgedaagd om mijzelf te delen. Steeds weer in allerlei gezichten.
En iedere keer kwam de strenge stem in mij omhoog die mij vertelde dat het wel genoeg was, dat het teveel was.
Een schrikreactie die mij iedere keer even liet terugdeinzen. Terug de kooi in van onzichtbaarheid. De plek van terugtrekken, klein spelen, rekening houden, schuldgevoel. Ik kom van de plek van de grijze muis.

Ik heb het allemaal gevoeld de laatste jaren, maar ik kon er bij aanwezig blijven en dus voor anders kiezen. In alle bibbers blijven delen, terwijl ik alle weerstand in mijzelf voelde en daarmee dus ook de weerstand van buiten die naar mij toekwam. Al de weerstand voelen en toch blijven delen.

En dan ontmoet ik nu prachtige mensen die mij ondersteunen. die mij dragen. die zeggen ‘kom maar inya in alles wie je bent’
Ik krijg plots andere spiegels in zoveel liefde, puur omdat ik steeds meer hou van mij. Voor het eerst van mijn leven voel ik dat het mogelijk is om liefde te delen met meerdere mensen. De vorm maakt niet uit. Om alle etiketten los te laten, en samen in verbinding met de ander mijzelf te zijn en leven

Ik zie lijntjes samenkomen. Ik voel het Hartenveld. Ik zie het voor mijn ogen verschijnen.
Creatie die geboren wordt vanuit vrijheid belichamen.

 

 

Zomerweek in het Hartenveld 13-20 Augustus

Deze zomer is er alle ruimte om te komen proeven in het Hartenveld. We geven 2 driedaagse met het plantenmedicijn san pedro en er staan twee ‘losse’ dagen voor een reis met de magic mushrooms.

Deze hele week zijn we te gast bij Finca Vrij is de provincie zeeland.