Hartenveld

Hartenveld website

 

Het is zo voelbaar. Terwijl ik begin met deze woorden uit te schrijven ben ik mij bewust dat deze blog per direct landt op deze nieuwe site van het hartenveld.

De laatste maanden kwam ik in een enorme stroomversnelling terecht en vroeg het van mij een volledige overgave. Van alles alleen doen – en daar dus de controle over hebben – naar alles samen doen en springen. Springen in het hartenveld, en hier valt alles samen.

Even terug naar het moment dat Tantraya mijn leven binnen wandelt. Al weer heel wat jaartjes geleden dat ik haar mocht ontmoeten. Ik gaf een week in Portugal onder de naam ‘vier je vrouw zijn’ en daar was zij. Er was meteen een klik en de energie ging als vanzelf stromen. Toch bleef het toen bij die ontmoeting. Totdat ik een half jaar geleden een bericht van haar kreeg. ‘Inya ik zou je weer graag willen ontmoeten’ en deze ontmoeting liet ons niet meer los.

Ik nam haar mee naar een plek in de natuur waar ik iedere dag ben. Een plek vol in schoonheid en pracht. En ik zag dat zij zag wat ik zag. ik voelde dat zij voelde wat ik voelde. Samen thuis. in vrijheid verbonden.

En als vanzelf kwam daar de volledige stroom op gang. De stroom waar wij ons aan overgeven. Dat wat er door ons heen geboren mag worden. En als vanzelf ging de stroom ook naar een andere plek in de natuur. In plaats van een dag in de natuur, waren we plots vijf dagen in de natuur. Daar zaten we dan, midden in het hartenveld.

Vanuit de flow ging ik het hart tekenen op papier. En dit hart ging ik inkleuren met de kleur rood. Omdat ik voel dat de passie weer vol in mijn leven is. Misschien wel voor het eerst zo sterk in mijn leven is. En het binnen de lijntjes kleuren, ging plots naar het buiten de lijntjes kleuren. Het hele veld inkleuren, het kan niet fout. En uit het niets kwam daar plots de kundalini slang, omdat tantra thuishoort in het hartenveld. Het filmpje kun je terugvinden onderaan deze blog, of op onze You Tube pagina

Nadat het filmpje stopte was daar een moment van Tantraya en mij samen. Ik schreef bovenaan het blad ‘hartenveld’. Links onder staat de naam Inya en rechtsonder staat de naam van Tantraya.

Hartenveld is geboren en ik voel mij zo dankbaar voor Tantraya in mijn leven. Samen dragen we dezelfde missie uit. Samen brengen we alles tot leven, omdat we kiezen voor het leven en vanuit deze plek heten we iedereen welkom.

Deze website is in wording. Het eerste idee was om een landingspagina te maken voor het zomerprogramma, het werd echter een complete website.

Het logo staat voor mij voor de verbinding van het mannelijke en het vrouwelijke. het heilige huwelijk. En het volgen van de levensstroom.

De pijlers in het hartenveld zijn plantenmedicijnen, tantra, en creatiekracht. Het is in het oude te laten gaan dat het nieuwe geboren kan worden

Zoveel dank aan Elske de Korver voor de bouw en styling van de website en het logo.
Zoveel dank aan Tantrya voor het springen, voor de organisatie en de vormgeving. Voor jouw JA!
Zoveel dank aan Isa Schoutens voor jouw zijn en daar is alle liefde in!

Zoveel dank voor alle spiegels in mijn leven.
Je bent zo welkom in het hartenveld!