Helderheid

Helderheid

De afgelopen maanden was het voor mij één grote schoonmaak. Zoveel licht wat er plotseling ging schijnen. Licht op alle donkere delen in mij. Alle kind delen zijn aan bod gekomen. De hele overleving van er alsmaar zijn voor anderen verdween als sneeuw voor de zon.

Mijn hele ‘werk’ mocht ik offeren. Alle weekends mocht ik annuleren. Geen enkele sessie bleef er over. Mijn praktijkruimte mocht ik offeren aan een fijne plek in huis voor Isa. Plots kwam er geen geld meer binnen. Mensen vielen weg uit mijn leven.
Eén groot niet weten en daaraan overgeven.
Het enige wat er uitnodigde was mij nog meer verbinden met de natuur en daarmee diep zinken in mij. Alle tranen, bibbers en angsten welkom heten en hier open over delen.
Naakt en kwetsbaar mens zijn. Om hulp durven vragen. Mijn hoofd buigen en nederig zijn.
Mijn hoofd wat mij vertelde dat ik een mislukking was. Mijn hoofd wat mij vertelde dat ik het niet zou redden. Mijn hoofd wat gevangen was in het systeem.

En nu kan ik voelen hoe ik overal doorheen bewogen ben. Dat wat echt is blijft. De liefde die er altijd geweest is. Ik voel plots een enorme helderheid. Alles is opgeklaard. Alles is zoveel lichter. Ik voel een kracht van binnen uit. Ik voel de levensvreugde en de zin om mijn licht te schijnen en de liefde te delen in wat voor vorm dan ook.
Mijn huiskamer is omgetoverd naar een liefdestempel en vandaag mag er de eerste inwijding plaatsvinden.
Zo dankbaar voor het mysterie van het leven.

Liefs Inya