Liefdesvuur

Wat zijn er veel plaatjes geplakt op liefde. Het systeem heeft het voor elkaar gekregen om liefde in een concept te vangen en daarmee dus de hele boel te verkrachten. Het heeft ons weggedreven van de liefde die we zijn. Het heeft ons weten te verleiden om buiten te gaan spelen en daarmee onze oorsprong te vergeten. Het heeft ons gehersenspoeld dat het gaat over de relatie met de ander.
Liefde bedacht vanuit de mind heeft echter niets met liefde te maken. Liefde heeft ook niets te maken met alleen maar lief zijn en begripvol. Liefde omvat alle gezichten en dus onmogelijk om het in een hokje te stoppen. Daarmee doen we de liefde tekort. Liefde wil vrij ademen. Liefde wil door ons heen stromen. Liefde wil alles in jou omarmen. Al jouw pijn, angst, frustratie, irritatie, boosheid, jalousie, liefde omvat het hele pallet.
Liefde fluistert ons steeds toe dat niets anders hoeft te zijn dan dat wat er voelbaar is. Maar liever gaan we uitzoeken waar de problemen vandaan komen. Wie er begonnen is met het gevecht, waarom de energie niet stroomt. Liever uitzoeken, wijzen naar de ander, oordelen, en blijven praten over, dan alles doorvoelen. Wat zijn we bang gemaakt voor ons gevoel. Wat is het weggezet als slappe hap.
De tijd is rijp dat we alles voelen in ons en niemand meer de schuld geven. De reis in bevrijding die niets met buiten te maken heeft. De reis in zelfliefde die zich volledig afspeelt van binnen. Liefde gaat niet alleen over leuk, liefde gaat over echt.
Al de concepten over liefde mogen op de brandstapel. Liefde valt niet te vangen. Liefde is
Inya