Living energy

Als ik terug kijk op mijn leven dan heb ik vaak haarfijn aangevoeld wat er voor mij klopte en wat niet. Helaas was het niet zichtbaar en dus is er geen bewijs en krijg je het vinkje van niet waar. Zolang je niet staat heeft de buitendienst toch echt de macht over ons. De buitendienst die heel goed weet hoe je met gevoel kunt spelen. Hoe je gevoel kunt manipuleren.
Wat heb ik mij vaak onmachtig gevoeld en daarmee ging ik vechten. Vechten voor mijn waarheid. Wat heeft dat een energie gekost. Vechten met een systeem wat niet kan invoelen. Al mijn energie heb ik er aan gegeven, totdat ik de bekende burnout kreeg.
De reis naar binnen heeft mij zo diep laten zinken in mijn lichaam. Zo diep laten ankeren in moeder aarde. Alles wat ik voel mag waar zijn. Ons prachtige lichaam geeft precies alles aan. Al de wijsheid van de natuur ligt daar opgeslagen en hoeft slechts weer geactiveerd te worden. De heling vind plaats van binnen uit.
Hoe meer we de draadjes met buiten laten gaan, hoe meer we vallen in de liefde die we zijn. Hoe meer we herinneren dat we de natuur zijn met een zelfhelend vermogen.
Van buiten zal het steeds meer gaan knetteren, alles is in rep en roer. De buitendienst blijft de controle opvoeren, maar met natuurlijke kracht valt niet te sollen
We are living energy
Inya