The wild child

Mijn levensreis in bevrijding heeft mij zoveel laten ervaren. Ik moest het niet zo hebben van de boeken. Liever zelfs ervaren en ontdekken.
Nog voordat mijn eerste training in tantra van start ging, was mijn kundalini al ontwaakt. Ik vergeet het noot meer. Het was in een opleiding voor reichiaans/lichaamswerk dat ik een eenheidservaring kreeg.
Een hele week diep werk om spanning uit mijn lichaam te bevrijden. Einde van de week was ik gesloopt, maar mijn kundalini was gaan stromen. Zoveel was er los geschud en losgetrild.


Net voordat we afscheid namen van elkaar gebeurde ‘het’. We stonden als groep in de kring, en plots voelde ik dat ik moest gaan zitten. De buitenwereld viel weg en ik werd volledig naar binnen getrokken.
Op dat moment viel alles samen. Niets had ik meer nodig, ik was thuis. Ik zag de hele grap, van hoe wij mensen ons best doen om iets te bereiken. En de weg die wij bewandelen van a naar b.
Al vrij snel daarna voelde ik ook een diepe eenzaamheid. De eenzaamheid die ik op dat moment voelde was dat ik het onmogelijk kon delen. Dit viel niet uit te leggen. De verbinding die ik altijd gemaakt had via en met andere mensen, viel even helemaal weg.


Ik merk dat als ik het zo schrijf dat het nog steeds moeilijk is om te delen, en toch wil het eruit.
Alles wil eruit. Nergens wil ik mijzelf nog in terughouden of voor moeten schamen. Wat een bevrijding.
Ik heb de laatste jaren veel gedeeld, maar nog weinig over intimiteit en seksualiteit. Een volgend hoofstuk van mijn boek is aangebroken om over te delen.
Een paar dagen geleden kwam tijdens het delen van mijn nieuwe profiel foto de naam ‘The wild child’ naar mij toe. Deze naam resoneert helemaal en vertelt eigenlijk alles over mijn bevrijdingsreis.
Wordt vervolgt…
Inya