Focus

 Om bij spelen uit te komen is focus nodig.

Zolang er geen focus is op binnen, worden we meegenomen in het spel van buiten. Het hele spel van buiten wat draait om macht en dus manipulatie. Wat zijn deze krachten sterk, wat zijn we meegezogen in het web van goed en slecht. Wat zijn we verleid om weg te drijven van het leven, van de liefde en van het licht. Wat zijn we weggedreven van de oerkracht en het zelfhelend vermogen van het lichaam.Het web wat bestaat uit regels, hokjes en codes.
Wat een levensdsans om onszelf te bevrijden. Om lijntjes door te knippen en daarmee het web te verlaten. Wat een focus het vraagt om niet automatisch antwoord te geven. Om niet automatisch dingen te doen omdat het nou eenmaal zo hoort, verwacht of verlangt wordt. Als je altijd ja hebt gezegd en het word plots een nee, dan zal het web er alles aan doen om jou een schuldgevoel op te leggen. Jou een slecht gevoel te geven. Jou het gevoel te geven dat er iets met je mis is.
Maar er is helemaal niets mis met jou en mij. We zijn de reis naar huis aan het maken. Het licht wat zo schijnt en dieper in ons lichaam aan het dalen is. Het licht wat ons alles toont.De hele leugen waar we in gezeten hebben wordt voor onze ogen ontrafelt. Niet leuk, maar wel echt, zoals ik wel vaker schrijf. Alles wat we weggegeven hebben aan buiten, mogen we terugschenken aan binnen. Volledig de aandacht terug naar jou en mij. Terug naar de natuur die we zijn.
En daar begint het spelen in vrijheid en verbinding.
Inya
The wild child