Spelen in overvloed

Ik zie nu pas wat er allemaal gecreëerd is. De hele creatie die voor mij gaat over vrij ademen in de ruimte die we zijn. Van  mijn praktijkruimte in Amsterdam ging ik naar de praktijkruimte in mijn eigen huis. Van de losse sessies ging ik naar trajecten. En deze zomer mocht ik ook mijn praktijkruimte loslaten en werd het de tempel in mijn huiskamer. Steeds weer luisteren naar mijn hart. Iets kan dan wel een succes zijn, als ik er zelf niet meer blij van wordt dan klopt het niet meer en mag het geofferd worden. Steeds met lege handen staan en toch voelen van binnen dat het klopt.

Van heel ver weg, naar heel dicht bij. De hele symboliek danst hier in door. We hebben alles in eigen huis. De tantriki in mij is samengevallen met het leven zelf. Geen enkele verschuiling meer. Geen enkele rol meer. Wat voel ik mij dankbaar voor de mooie ontmoetingen van de laatste periode. Zo echt samen zijn in dat wat is. Zo prachtig hoe energie als vanzelf gaat stromen in volle aanwezigheid. Wat een krachtveld. Wat een oneindig speelveld in mogelijkheden.

Werken is niet meer. Spelen is geboren. Spelen in overvloed. Creeren vanuit de flow en moeiteloosheid.

Inya

The wild child