Inner wisdom met een eigen vleugje

Ik kan zo sterk voelen hoe iedereen zijn of haar unieke gift heeft. Zo bijzonder, we komen allemaal van dezelfde bron en iedereen heeft toch net een ander vleugje. Iedereen mag stralen in zijn of haar unieke gift. De hele  weg in bevrijding die authenticiteit terug schenkt. Dat is toch wel even andere koek dan 1000 in een dozijn. Het hele schoolsysteem wat ons deels voor de gek gehouden heeft. Heb je een goed stel hersens en diploma’s dan maak je het wel in deze wereld en wordt je beloond met geld. Zo niet dan pis je vaak naast de pot.

Wat zijn we voor de gek gehouden. Wat zijn we weggedreven van de inner wisdom.

De ruimte die ik in mijn leven voel, laat mij zo alles zien, laat mij zo rechtstreeks wijsheid ontvangen en daarmee staan. Liefde is prachtig, maar het vraagt ook voor mij als vrouw om te gaan staan. En wat is het nodig dat we gaan staan. De weerstand van buiten neemt alleen maar toe. Mijn reis in bevrijding gaat over al mijn gezichten laten zien. En ja dat zijn er oneindig veel. De hele fotoshoot van Alima waar geen einde aan lijkt te komen. Steeds weer zie ik andere foto’s en andere gezichten van mijzelf. Ik raak niet uitgepakt. Sommige foto’s heb ik ook al een paar keer gedeeld omdat ik er dan nog meer diepte in voel. Een aantal foto’s heb ik echter ook nog niet laten zien. Sinds ik de naam ’the wild child heb ontvangen, voel ik nog meer de belichaming en daarmee valt alles samen.

En ja de stemmen in mijn hoofd blijven regelmatig voorbij komen. Stemmen die zeggen  ik van het toneel moet. En dan voel ik even weer het bange meisje. Het meisje wat altijd in haar eigen schaduw stond. Het meisje wat voorover gebogen liep. Het meisje wat onzichtbaar was. Ik voel de volledige weerstand van buiten en dus van binnen. Maar in plaats van dat ik mij terug laat zetten in  het hokje ‘je moet je schamen’ adem ik diep door, gooi ik mijn haren los, maak ik mijn geluid, voel ik mijn vuur alsmaar toenemen en dans ik  mijn levensdans, ver voorbij wat voor hokje en label dan ook.

Ik kom van zo ver en voel mij nu zo dichtbij mij. Liefde is ontembaar.

Inya

The wild child