er in onsBlijf jij ook?

Ze kunnen er van alles op los toeteren, mijn aandacht krijgen ze niet meer. Dat wil niet zeggen dat ik negeer wat er gaande is. Dat wil zeggen dat ik de leeuwin in mij voel en dat ik radicaal kies voor anders.

Radicaal kies ik voor mijn vuur, licht, liefde en verbinding. Radicaal kies ik ervoor om mijzelf steeds weer terug te knippen naar het hier en nu.

Radicaal kies ik voor wat dan wel. Radicaal kies ik voor de mogelijkheden. Radicaal kies ik voor de natuur. Kies ik voor fijne verbindingen. Kies ik in ieder nu moment wat er klopt voor mij en daarmee kies ik ervoor om te blijven creƫren. En of het licht schijnt en of alles helder is. We schijnen dwars door alles heen.

Zoveel vuur wordt aangewakkerd. Het vuur wat ons laat staan. Het vuur wat ons kwetsbaar laat delen. Zoveel mensen die het lef hebben om zich uit te spreken en daarmee zichtbaar te zijn. Te staan ongeacht de mening van de ander.

Zo mooi om te zien al het authentieke delen. Iedereen helemaal op zijn of haar manier. Iedereen een stukje van de puzzel. Iedereen staan in zijn of haar licht. Helemaal van binnen uit en yes nu komen we naar buiten.

Samen creeren we een hele nieuwe werkelijkheid. Als we samen komen en verbinden is de kracht zo sterk. Zoveel liefde, zoveel vuur en zoveel licht.

Verbinding is voor mij de sleutel.

The power of love is here now

Liefs Inya