Awaken the snake

De reis in bevrijding vraagt om steeds dieper te zinken in het lichaam. Het is prachtig als je contact hebt met het licht en de liefde, maar om dit ook te grounden is het essentieel dat ook de levensenergie stroomt.

Mijn kracht begon ik terug te ownen toen ook mijn levensenergie en seksualiteit weer ging stromen. Tantra ondersteunt om deze krachtbron te ontwaken en te verbinden met ons hart en de bovenste chakra’s.

Het hele avontuur speelt zich af van binnen. En vanuit deze plek verbind je met de wereld om je heen.

Deze tijd vraagt om te stoppen met energie tappen bij de ander. Deze tijd vraagt ook om te stoppen met energie geven aan de ander, wat niet wil zeggen dat we er niet voor de ander kunnen zijn. Aanwezigheid is het sleutelwoord. Stop met pamperen daarmee ontkrachten we de ander en onszelf.

De vrijheid is in jou. Het leven is in jou. De liefde is in jou.

De keuze is aan jou

Inya