Durf jouw pad te gaan

Laten gaan…

Deze tijd vraagt om zo eerlijk te zijn. Eerlijk in ieder nu moment. Eerlijk te kijken in onszelf. We kunnen dat nare gevoel en de onrust wel op de ander blijven plakken, maar daarmee blijven we  in de afhankelijkheid.

De ander moet veranderen en dan voel ik mij beter?

Deze tijd vraagt om 100 % verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat jij voelt. En ja dit kan dus ook betekenen dat het tijd is om afscheid te nemen van mensen.

We hebben zoveel lading gelegd op afscheid nemen. Maar is het niet een heel natuurlijk gebeuren?

Ik kan zo voelen in mijn reis in bevrijding dat het steeds weer afscheid nemen is van bepaalde delen in mij. Dat wat er gespiegeld is, is ontmoet en geheeld en valt als vanzelf weg. De oude huid laat los en dan komt er heel veel ruimte voor nieuwe gezichten.

Wie ik nu ben is niet wie ik net was en zal ik ook niet zo meteen zijn.

Het systeem in ons hoofd wil continu controleren en in hokjes stoppen. Het systeem vraagt om duidelijkheid zodat het de macht kan behouden. Nooit eerder is het van buiten zo gespiegeld.

Liefde omvat al onze gezichten en het is onmogelijk om hier een etiket op te plakken.

Durf jouw pad te gaan.

Inya