Her-krachten

Ergens heb ik altijd geweten dat spelen een enorme kracht is. Het systeem heeft spelen gekoppeld aan jonge kinderen. Even hebben we misschien als kind mogen proeven van het spelen in de vrije ruimte en dan worden we meegezogen het systeem in.

Daar beginnen de regels van buiten te komen. Regels die er ingedramd worden. Sommige regels die zo tegennatuurlijk zijn. Alles moet in hokjes, en als we maar goed ons best doen dan word dat gewaardeerd met punten. En zo zitten we in een puntensysteem

En zo vergeten we langzaam dat we intelligente wezens zijn.

Deze tijd vraagt om te laten gaan. Alles wat we geleerd hebben te offeren. Alles wat we opgebouwd hebben, en willen vasthouden. Het is een schijnveiligheid.

Ik heb zo vaak gemerkt als ik deel over spelen, hoe spannend het is voor mensen. En ja spelen kan een gevaarlijk spel zijn als je niet staat in je eigen waarheid. Het hele spel van buiten is een machtspel en is alles behalve leuk.

De hele reis in bevrijding vraagt om jouw eigen systeem schoon te maken. Om het licht te schijnen op alle delen in jou die gezien en ontmoet willen worden. En dan laat het los en komt er steeds meer speelruimte vrij. Tijd om te herkrachten

Speelruimte om zelf te ontdekken. Overgave aan de stroom van het leven zelf.

De tijd is Nu om te spelen in creatie.

Inya