Zoveel jaren leef ik al vanuit de kracht van niet weten. Steeds weer trouw zijn aan mijn hart. Laten gaan wat niet meer dient, en nog meer laten gaan wat niet dient. Met knikkende knieën mijn bankrekening tot drie keer toe naar 0 zien gaan en toch trouw blijven aan wat er voor mij wel of niet klopt. De hele leugen doorzien.

Zoveel gezichten heb ik afgelopen jaren van mijzelf laten zien en het blijft verschuiven.

Vanaf het moment dat ik in December in Ibiza ben geweest en oog in oog mocht staan met een hele oude olijfboom, ben ik samengevallen met mijn eigen wijsheid.

Vanuit het niet weten, en thuis zijn in mijn hart, stromen de downloads binnen. Plots weet ik.

Plots voel ik vanuit het niet weten richting en focus. De brug is gelegd en ik wandel er over heen. Eind Januari mag ik weer even naar Ibiza. Daar ga ik  verder met voelen en ontdekken wat er op mijn pad mag komen.

Wat zijn we krachtig en prachtig, niemand buitengesloten. De tijd is rijp om samen in vrijheid te leven

 

 

Een tijd van loskoppelen en tevens dieper verbinden.

Wil je uit het hamsterwiel dan vraagt het om los te koppelen van het web. Dan vraagt het om al de ideeën over wie je dacht te zijn te laten gaan.

Het leven vraagt om volledig over te geven aan de stroom en de diepe angsten te voelen die jou misschien weerhouden om te laten gaan.

Hoe langer dat je blijft sjoemelen en je gevoel blijft onderdrukken, hoe meer je in je hoofd gaat verdwijnen.

Het is een tijd van keuzes maken. Durf alles onder ogen te komen. Als het niet meer klopt met die ene baan, durf te laten gaan. Als het niet meer klopt binnen de relatie durf te laten gaan.

Het systeem heeft ons zo gemanipuleerd dat we denken niet te kunnen zonder de ander, of zonder je baan. Alleen al als je er aan denkt schiet je misschien in een paniek.

Weet dat als je werkelijk trouw bent aan je hart dat je op handen gedragen wordt. Misschien in eerste instantie niet van buiten, maar wel van binnen.

Tijd om jezelf op handen te dragen.

Liefs Inya