De tijd is Nu om te Leven

Zolang je nog kracht weg geeft aan buiten, blijf je gevangen en overgeleverd aan het machtsspel. Het hele idee dat we afhankelijk zijn van buiten wat betreft liefde, vrijheid en creatie is niet waar.

Waar heb jij je kracht weggegeven?

Tijd om deze terug te ownen. Tijd om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Tijd om de volledige aandacht terug te schenken aan jezelf.

Laat je licht niet meer doven, wat je hoofd jou ook wijsmaakt. Niets daarvan is waar. Het is slechts een computer die alsmaar op repeat staat.

Blijf voelen in ieder nu moment wat er klopt en niet klopt. Durf afscheid te nemen van het oude. Durf te laten gaan ook al is er niet meteen iets nieuws.

We willen graag eerst zien en dan geloven. Maar het is precies andersom. Eerst mag je al de overvloed voelen van binnenuit en dan wordt het vanzelf zichtbaar.

Overvloed heeft niets te maken met materie. Overvloed heeft te maken met de vrije ruimte. Overvloed heeft te maken met creëren vanuit de flow.

Er valt niets neer te zetten. De tijd is NU om te Leven.

 

 

 

De waarde van aanwezigheid zelf.

Het systeem heeft de waarde van aanwezigheid nooit gewaardeerd. Alles moet vooral fuctioneel zijn. Werken heeft met name te maken met zichtbaar resultaat. En daar ‘verdienen’ we dan geld mee.

Ook het hele woord creatie is behoorlijk verkracht. Ook in de creatie willen we meteen zichtbaar resultaat zien.

Alles is op dit moment aan het verschuiven. We gaan steeds meer de waarde ontdekken van aanwezigheid zelf. We gaan steeds meer ontdekken hoe het is om vanuit de flow te leven en dat het niets met resultaat te maken heeft.

Ons hart kent geen resultaat. Ons hart hoeft niet te scoren. Ons hart omarmt altijd.

Steeds meer zijn we de liefde aan het belichamen. Steeds meer gaan we de energie ervaren en de stroming in ons lichaam.

Met de dag neemt de licht energie toe. Alles wordt wakker getrild.

Living Ecstasy

Liefs Inya