Ontvangen

Steeds meer gaan we de pracht ontdekken van werkelijk ontvangen. En hoe we een match kunnen zijn met het universum zelf.

Steeds meer gaan we ontdekken dat ontvangen niets met buiten te maken heeft.

Niemand of niets van buiten kan jou geven wat jij het meeste verlangt. Misschien wel even een moment, maar dat zijn  slechts pleisters op de wond. Niemand kan de reis voor jou maken, dat is onmogelijk.

Hoe meer we ons lichaam schonen en aanwezig zijn, hoe meer ruimte er als vanzelf komt, puur omdat we dan als vanzelf andere  keuzes maken.

Steeds meer zal de ballast van je schouders rollen. De ballast van het spel meespelen in hoe iets zou moeten zijn. Niemand kan voor jou bepalen hoe iets moet zijn. Durf te voelen wat er voor jou wel en niet klopt, en laat gaan.

Het leven nodigt ons uit om te blijven verruimen. De liefde nodigt ons uit om te blijven verrassen. Het licht nodigt ons uit om vol te stralen.

 

 

 

 

 

 

Spelen in overvloed

Steeds meer gaan we de natuurkunst van spelen weer toelaten. Het is wat als vanzelf tevoorschijn komt hoe meer oud zeer er bevrijd wordt. We gaan weer in contact komen met spontaniteit en puur zijn. Het is als een avontuurlijke reis, van binnen en daardoor ook van buiten. Niet weten en rechtstreeks weten vallen samen. Spelen in de lichtheid. Creëren vanuit moeiteloosheid. Plots ga je ontdekken dat je kunt toveren en dat je geen enkele gebruiksaanwijzing meer hoeft te lezen. Spelen heeft niets te maken met iets nadoen. Spelen heeft alles te maken met tappen uit jouw eigen bron.

Iiefs Inya