Durf te stralen

Wat een spannende en uitdagende reis om steeds weer te laten gaan wie we dachten te zijn. Er is niets om aan vast te houden en dat betekent leven in onzekerheid. Het systeem heeft ons echter zo gebrainwashed en bang gemaakt dat we continu kiezen voor zekerheid. Alles moet goed verzekerd zijn, we dekken ons in voor de gevaren die op de loer liggen. Continu krijgen we allerlei waarschuwingen dat het leven gevaarlijk is, en dat we ons maar beter goed kunnen indekken.

En zo worden we al op jonge leeftijd weggedreven van de oerkracht en de wijsheid die we zijn. Zo worden we weggedreven van ons lichaam met het zelfhelend vermogen. Zo worden we weggedreven van de liefde de we zijn. De liefde met haar oneindige gezichten. Liefde die niet te controleren valt. Liefde die in geen enkele box past. Liefde die zich niet door buiten laat temmen.

Durf jouw licht te stralen. Durf jouw stem te zingen. Durf jouw lichaam te dansen. Durf jouw vuur te branden. Adem diep in en laat gaan. Ieder moment begint nu en eindigt nu. Niets om aan vast te houden. Het leven is één groot mystiek avontuur.

 

We zijn al heel

Donker en licht

Er valt niets te fixen

we zijn al heel

Inya

Leven in waarheid

Leven in waarheid is een spannend, intens, en vaak ook een pijnlijk pad. Het betekent dat je veel te maken krijgt met afscheid nemen. We willen vaak wel het leven van onze dromen, maar daar hoort ook een grote opruiming bij. Je kunt niemand meetrekken op jouw pad. Je kunt de ander niet veranderen, dat is onmogelijk.

Leven in waarheid vraagt om eeuwige trouw aan jou. Daar waar de groep ja zegt, zeg jij misschien nee. Het vraagt om blind op jezelf te vertrouwen omdat je niet de ondersteuning krijgt in jou nee. Plots sta je daar alleen en toch weet je dat jij je pad verder mag gaan.

We zijn zo bang voor afscheid nemen. Maar het is een natuurwet. Net zoals de blaadjes die van de bomen vallen.

Ontelbaar keer mogen we laten gaan. Ontelbaar keer mogen we oude gezichten van ons laten gaan. En dat is precies de ruimte die nodig is om nog dieper naar binnen te gaan en als vanzelf te vernieuwen.

Liefs Inya