Ik zie weer lichtjes in mijn ogen

 

Ergens op mijn reis begon ik mijn eigen waarde weer te voelen. De waarde van mijn hart. De liefde die er altijd is en die ik zolang gezocht heb in de buitenwereld. Na mijn laatste relatie ( inmiddels een jaar of 6 geleden) ging mijn reis nog dieper naar binnen. Het licht scheen op mijn eigen vlucht gedrag. Het licht scheen zo sterk dat ik niet meer weg kon lopen van de pijn en de leegte. Altijd was ik druk en had ik een volle agenda en dat begon steeds meer te  knagen.

Van de man buiten mij naar mijn eigen innerlijke man. Ontdekken hoe het is om te staan als vrouw. Om niet te verdwijnen in emoties en dramas. Ontdekken over grenzen aangeven, en trouw zijn aan mij.

Mijn volle agenda werd een leeg blad. Alles mocht ik laten gaan. Niets viel er nog te doen. Alles mocht ik onder ogen komen.

En nu begint mijn agenda weer in beweging te komen vanuit de flow. Vanuit staan in mijn eigen middelpunt. Ik zie weer lichtjes in mijn ogen.

Inya

 

 

Tantra.  

Dit is mijn tantratempel. Een prachtige plek in mijn eigen huiskamer. De plek waar mijn tantrika en menszijn samen vallen. De plek die vraagt om zelf ook kwetsbaar te durven zijn. Om werkelijk te verbinden en tevens het licht te schijnen

6 jaar geleden alweer dat ik deze plek mocht ontvangen. Er kwam een appje binnen toen ik op weg was naar amsterdam om sessies te geven. Per direct keerde ik mijn auto en cancelde de sessies.

Ik wist meteen dit klopt. Een plek die drie keer zo duur was dan de plek waar ik woonde, maar toch voelde ik dat ik mocht springen.

Trouw zijn aan je hart heeft niets te maken met logica. Het heeft alles te maken met overgave, met de bibbers voelen en ontvangen en ook durven verruimen. Voelen dat je niet meer anders kunt dan eeuwig trouw zijn, ongeacht…

Springen gaat altijd samen met niet weten. En het blijft spannend om te springen, steeds weer…

Het leven wil ons oneindig laten ervaren, er is geen einddoel.

Inya

 

Laten…

Durf te laten

Durf te laten gaan

Durf te ontmoeten

Durf te vertragen

Durf te ont-spannen

Durf te springen

Tijd om ieder deel te ontvangen en een warm welkom te heten. Tijd om jezelf op handen te dragen

Inya