Focus

Er valt niets uit te zoeken of op te lossen, alles verschijnt voor onze ogen. Blijf aanwezig in alles wat je ziet, voelt, en hoort. Hou focus op binnen. Durf onder ogen te komen waar je jezelf afwijst, naar beneden trekt en afsluit. Voel de pijn, de onmacht, de angst of de boosheid van de onderdrukking, dat wat jou gevangen heeft gehouden en klein heeft laten spelen. Stel grenzen. Durf ja te zeggen. Durf nee te zeggen. Het machtsspel stopt op het moment dat jij eruit stapt en het geen aandacht meer geeft. Het spel stopt als je al deze energie gebruikt voor de reis naar binnen.
Binnen waar er een hele andere reis afspeelt. Binnen waar het gaat over de rechtstreekse ervaring met essentie zelf. Binnen waar het stroomt. Waar de liefde woont. Waar het leven oneindig danst. Binnen wat gaat over ervaren in plaats van willen bezitten.
Binnen in jou en mij huist alles waar we naar verlangen. Op het moment dat we ons innerlijk huis bewonen zijn we vrij.

Vrij om ons pad te gaan en te verbinden met de wereld om ons heen

Inya