Inya's Blog

 

 

 

De tijd is NU om jezelf op handen te dragen

De tijd is NU om jezelf op handen te dragen

Loskoppelen en tevens dieper verbinden.
Wil je uit het hamsterwiel dan vraagt het om los te koppelen van het web. Dan vraagt het om al de idee├źn over wie je dacht te zijn te laten gaan.
Tijd om jezelf op handen te dragen.

Thuis in jou

Thuis in jou

Liefde laat zich niet de wetten voorschrijven. Liefde speelt het spel met buiten niet mee. Liefde heeft haar eigen ritme, haar eigen kleuring. Liefde heeft haar eigen universum. Liefde tapt uit eigen bron. Het is vanuit deze bron dat het stroomt.
Thuis in jou

Tantra be-leven

Tantra be-leven

Het prachtige aan tantra is dat in het bevrijdingspad ook de seksualiteit en levensenergie meegenomen wordt. Tantra sluit niets buiten. Seksualiteit is heilig. Net zo heilig als de liefde. Net zo heilig als het licht.
Wil je het pad van tantra verkennen dan is een veilige bedding essentieel.

Van hoofd naar hart

Van hoofd naar hart

Voorbij de maskers reizen we naar ons hart
Wat worden we uitgedaagd om erbij te blijven. Soms glijden we uit en dan staan we weer op. Het is geen enkele optie om ergens in te blijven hangen. Oog in oog worden we nu geconfronteerd met alles wat er in ons nog bevrijd mag worden.

Volg jouw hart

Volg jouw hart

Er zit zoveel schaamte op leegte en eenzaamheid. Maar het zijn deze gezichten die we mogen liefhebben. Als de opvulling van buiten verdwijnt, worden de gaten voelbaar en deze mogen we oneindig keer liefhebben.
Liefhebben totdat het gaat overstromen.

Tantric living

Tantric living

Tantra heeft mij zo ondersteunt in mijn reis in bevrijding. In het dieper in mijn lichaam zakken. Mijn sensualiteit voelen als vrouw. Grenzen aangeven. Ja zeggen, nee zeggen. Schaamte en taboe doorvoelen. Mogen genieten en de ecstase voelen van het leven zelf.