Empower your Freedom

Van schaamte naar vreugde

Every woman is a  Queen…

 

Elke vrouw kan de koningin over haar eigen leven zijn. Haar eigen stem horen. Het is niet iets wat ze doet, het is wie ze is.  Ze kent haar grenzen en volgt haar eigen pad vanuit haar essentie.  Ze is een vrouw die vanuit het hart leeft en tevens een prachtige stromende seksuele energie heeft. Ze staat in haar eigen licht en haar kanaal is open waardoor ze een verbinding kan maken tussen hemel en aarde.

De waarheid van het moment valt als een absoluut weten rechtstreeks in haar hart, waarmee ze de waarheid kan voelen en dan daalt deze nog verder in haar lichaam, waarmee ze de waarheid ook belichaamt.

 

You are the Queen of this kingdom

and only you know to rule it

 

 

Tantra dag voor vrouwen

zondag 21 november

 

Een dag training met vrouwen waarin we dieper gaan werken met het thema schaamte en hoe jezelf hier in te bevrijden. Vanuit een veilige bedding gaan we hier over delen. Er is geen vast programma, waardoor er alle ruimte is in het hier en nu.

Uit het hoofd in het lichaam en het bekken. Voelen en ervaren. Een dag om te proeven, aan te raken, te verbinden en te ankeren in je eigen schoot.

Te herinneren dat je hier op aarde bent om vrij te spelen en vol te mogen genieten.

Zin om deze werkelijkheid voor jezelf te creëren?

Van schaamte naar vreugde

Hoe fijn zou het zijn als je schaamteloos kunt genieten van je sensualiteit en seksualiteit. De levensenergie vol te voelen stromen in je lichaam. Je kunt staan in het spel der verleiding.
Veel vrouwen zijn teruggetrokken in hun seksualiteit. Daar waar er vroeger over grenzen is gegaan, kon je niets anders dan terugtrekken uit je lichaam. Je levensenergie is daardoor gaan vastzitten.
Andere vrouwen zijn soms grenzeloos in hun seksualiteit, maar zijn ook niet in hun lichaam. Dat lijkt heel vrij, maar niets is minder waar.
Om het contact met je eigen seksualiteit weer te voelen, vraagt het om te leren aanwezig te zijn in je lichaam. Diepe heling ontstaat puur door aandacht en aanraking. Zonder iets op te wekken of forceren. Vanuit het hart maak je opnieuw contact. En je leert aanwezig zijn bij al die delen in jou die bevrijd willen worden, en mogen smelten.
Als meisje moest je misschien ook heel braaf en lief zijn. Wat daar onder zit is je levensenergie, die enorm krachtig is. Deze wordt nu opgewekt waardoor ook de wilde vrouw in al haar natuur naar buiten mag komen. Deze levensenergie mag door je hele lichaam gaan stromen.
Op het moment dat je eigen seksuele energie stroomt heb je deze niet meer nodig van je omgeving. Het is een draaiende energiebron in je eigen lichaam. Er valt dan ook niets meer op te wekken, het piekorgasme maakt plaats voor full body orgasme.
Maak je vanuit deze plek contact met je partner dan kom je in een oneindig speelveld en avontuur.

Data, locatie en bijdrage ( max 6 vrouwen)

Zondag 21 November 10.30 uur-17.30 uur

Locatie: Middelharnis

Bijdrage: 150 euro 

From Cinderella to Queen Bee...

Op het moment dat je hart open is en in verbinding met je seksuele energie ga je ervaren wat een schoonheid je bent. Net als het lelijke eendje wat plots een mooie zwaan blijkt te zijn. Prachtige vrouw het is tijd om thuis te komen en jouw waarheid te belichamen. Je seksuele energie vol te stromen in verbinding met je hart, en te gaan staan in je eigen licht.

For all the women who no longer believe in fairy tales or happy endings, you are the writer of this story. Chin up and straighten your crown. You are the Queen of this kingdom and only you know how to rule it

Wat zeggen anderen

Dit is een van de meest erotische ervaringen in mijn leven..

Door mijn lijf golven de sensaties van energie…… mijn kundalini is ontwaakt.

Marsika

Waarom Inya?

Dankbaar voor alle hobbels op mijn pad, die mij zo geholpen hebben in het herinneren wie ik als vrouw ben. Mijn reis in het indalen in mijn lichaam, mijn hart te openen en daarbij alles te doorvoelen om de natuurlijke bliss state te ervaren. Mijn levensenergie weer te ontwaken, en daarmee de natuurlijke staat van ecstasy te ervaren. Te staan in mijn licht en daarmee de waarheid van het moment, rechtstreeks te ontvangen en daarmee te manifesteren.

En vanuit deze overvloed deel ik als vanzelf en mag ik het licht schijnen daar waar jij even verdwaald bent.

 

 

 

 

Open your hart and follow your bliss

Voelen en ervaren in liefdevolle aanwezigheid. Relax and unwind

Empower your sexuality

Daal dieper in je lichaam en geniet van je sensualiteit en seksualiteit. You are a powerhouse

Living your full potential

Op het moment dat je thuis bent in je lichaam, ontvang je rechtstreeks.

Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt!! Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn. dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven in waarheid is. dat heb ik ervaren in dit traject samen met Inya. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres

Astrid

De vrouw in mij zat al jaren ‘veilig’ opgeborgen in een donker hoekje, wachtend om bevrijd te worden. Inya nam mij mee tijdens dit traject. Zij heeft mij geholpen een groot brok oud zeer op te lossen, waardoor er weer ruimte kwam om de Vrouw in mij te ontwaken. En nadat die vrouw vrij was: WAUWWWWW…. Wat een verademing om mij zo te voelen. Wat ben ik een prachtige vrouw!! Alles stroomt weer en het geluk komt nu van binnenuit. Het voelt overweldigend. Om zo een traject te ondernemen had ik naast lef ook iemand nodig waar ik mij veilig bij voel. Ik ben Inya zeer dankbaar. Met haar positieve, vrolijke en zeer vrouwelijke uitstraling Inspireert zij mij enorm.

Sandra

Hoe geef je woorden aan deze fantastische reis…. aangeraakt door de energetische seksuele energie van Inya. En dit alles vanuit zo’n allesomvattende vertrouwdheid en integriteit, dat ik mij volledig kan overgeven. Door mijn lijf golven de sensaties van energie… pure liefdesenergie.

wat dit traject mij gebracht heeft? het geeft mijn leven glans…speelsheid….diepte…

Inya heeft mijn kanaal geopend…. mijn kundalini is ontwaakt

Kara