Love Journey individueel

Love journey individueel

Wil jij je weer vrij voelen? Heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al jouw cellen vibreert?

 Een prachtig traject om weer samen te vallen met je ware natuur. Voorbij schaamte en taboe voluit het leven ontvangen en stromen. Te staan in verbinding met je hart en jouw unieke gift te delen met de wereld om je heen.

 

 

 

Wat is het?

Het is een individueel tantratraject wat jou kan ondersteunen om meer contact te krijgen met je lichaam en je gevoelens. Uit je hoofd in je lichaam.

Voor wie is het?

Voor mensen die de shift willen maken van hoofd naar hart, van weten naar ervaren en voelen.
Voor mensen die vrij willen stromen in hun eigen seksualiteit en deze willen verbinden met het hart.

Wat gebeurt er?

Tijdens de eerste kennismaking kijken we wat de intentie is voor het traject en of er van beide kanten een Ja is en een commitment.

Aanwezigheid

Waar je als eerste ondersteuning in krijgt is te leren over aanwezigheid. Hoe in het hier en nu te zijn en te voelen en ervaren in je lichaam. Dit is de sleutel voor het hele traject. Aanwezigheid zal er voor zorgen dat je tijdens dit traject nooit over je grenzen gaat.

Bevrijding

De bevrijding is een diepe reis naar binnen, om te ontdekken wie je werkelijk bent onder de maskers die je bent gaan dragen vanuit het overleven.
Alles wat je hebt teruggetrokken vanuit aanpassen, schaamte of taboe, of daar waar er vroeger over je grenzen is gegaan wil zo graag bevrijd worden. Maar ook daar waar je levensenergie teveel was, dat wat de ander niet kon dragen, wil zo graag weer tot leven komen. Dus niet alleen je angst, boosheid en onzekerheid maar ook je levensenergie, je sensualiteit en seksualiteit.

Stroming

Daar waar je oud zeer ontmoet hebt en losgelaten kan het weer gaan stromen in je lichaam. Alles voelt lichter en het leven kan nu weer door jou heen stromen.
Vanuit het hart gaat de liefdesenergie weer stromen. Vanuit de seksualiteit gaat de levensenergie weer stromen. Dat wat je misschien zo vaak in de buitenwereld gezocht hebt ga je weer voelen in jezelf. Je gaat ervaren hoe je de intimiteit en seksualiteit met elkaar kunt verbinden.
Overgave aan de levensenergie is een ingang tot de spirituele dimensie maar dat kan alleen met onze aanwezigheid en in verbinding met het hart
Op het moment dat je de energie weer voelt stromen komt er een enorme rust in jou. Het zoeken buiten jezelf stopt, je voelt je vervuld met en in jezelf.
Er komt een enorme vreugde vrij als je schaamteloos kunt genieten en je de enorme kracht gaat ervaren van de extase van het leven zelf.

Contact met anderen

Kun je voorstellen hoe anders contacten worden als jij aanwezig bent in je eigen lichaam. Als je in het hier en nu kunt openen en het leven door jou heen laat stromen.
Contact is dan vanuit overvloed in plaats van tekort.
Vanuit deze plek is het heerlijk verleiden en spelen met de energie tussen jou en de ander.
Speels en vrij en zo puur

Wat kan je verwachten?

6 sessies van 3 uur verspreid over 3 maanden of een half jaar.
6 Coaching sessies van een uur via telefoon of skypemeeting.
Vele praktische oefeningen voor thuis.
Uiteraard mijn volledige aandacht en ondersteuning.
Gratis toegang tot de maandelijkse ontmoetingen met Inya op locatie

Kosten

2950 euro inclusief btw half jaar traject ( sessies van 3 uur)

3750 euro inclusief btw half jaar traject ( sessies van 4 uur)

5500 euro inclusief btw voor jaartraject ( sessies van 3 uur)

7200 euro inclusief btw voor jaartraject (sessies van 4 uur)

Ieder traject is hoogstpersoonlijk, en bovengenoemde bedragen zijn een indicatie. Heb je interesse, neem dan even contact met mij op, zodat ik al je vragen kan beantwoorden. 

Naakt-zijn

Het openen in het hier en nu geeft continu andere ervaringen. Waarheid is niet te vangen in een concept, het valt ook niet te begrijpen. Het leven zelf past niet in een doosje, heeft voor mij ook niets te maken met veiligheid. Wat overblijft is je eigen naaktheid. Niets meer te verbergen of op te houden.

Ik ben niet geintereseerd in wat je allemaal kan, welke technieken je geleerd hebt. Ik haak af als jij je best gaat doen of als ik iets moet.

Ik wil jou ontmoeten in iedere aanraking, dat ik naar jou beweeg en jij naar mij vanuit de overvloed in delen.

 

 

Diep ont-moeten

En daar waar ik jou aanraak, laat ik mijn handen rusten. Zodat jij voelt dat ik er ben…. jij het vertrouwen krijgt dat er iemand aanwezig is. Daar waar jij misschien ooit uit je lichaam ben gegaan omdat het niet veilig was.

Vanuit deze rust ga je als vanzelf dieper ademen en zakken in je lichaam… delen ontmoeten van jezelf die het licht al heel lang niet meer gezien hebben. 

Dit gaat niet over snel fixen, of over oplossen, maar over het niet de rug toekeren van angst en pijn.

Dit gaat over je eigen licht schijnen in de donkere nacht

 

Wat zeggen anderen

 

Ik was terug op zoek naar mijn onbevangenheid en vrolijkheid. En die heb ik weer gevonden. Maar ik heb nog veel meer mogen ontvangen. Mijn levensenergie stroomt weer en mijn hart is geopend.

Kasper

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

 

Wow, met jou heb ik de volle diepte en hoogte ervaren van wat tantra (mij) te bieden heeft. Rust, passie, verstilling, bliss, verdriet, vreugde, liefde, opwinding, humor, een vleugje waanzin… het was er allemaal en het golfde urenlang. Met jou kon ik echt tot mijzelf komen, zonder ego en zonder verstoring van de schil die de maatschappij ons oplegt. In jou zag en voelde ik mijzelf tot in de kern. Leerzaam, mooie inzichten. Woorden zijn eigenlijk niet afdoende om deze reis te beschrijven. Till we meet again!

Frank

Een smeltkroes van uitdaging, emoties en genieten. Maar vooral het ‘onbenoembare’ het ego-loze Zijn is een weldaad in het samenspel

Martin

Hoe geef ik woorden aan een van de meest erotische ervaringen in mijn leven…

Een erotische ervaring zonder letterlijk aangeraakt te worden…
Aangeraakt door de energetische seksuele levensenergie van Inya…
Vanuit zo’n allesomvattende vertrouwdheid en integriteit dat ik me volledig kan overgeven.

De energie speels, diep…dieper en dieper…
De fluistering van woorden die me de weg wijzen…

Door mijn lijf golven de sensaties van energie…pure liefdesenergie..
Mijn yoni vibreert…
Mijn chakra’s vibreren…

Ik ben energie…
Ik ben licht…
Ik ben liefde…

Het geeft mijn leven glans…speelsheid…diepte…
Inya heeft mijn kanaal geopend…

Kara