Love Journey Together

Een liefdesreis Samen

 

Dit traject heeft alle ingrediënten om  next level te gaan samen.  Alles te leren en ontdekken over tantra. Wakker te worden en daardoor bewuster te leven.

The relationship is here to make you conscious instead of happy

 

 

Wat is het?

Het is een traject voor koppels die graag samen willen verdiepen in intimiteit en seksualiteit.

Voor wie is het? 

  • Voor koppels die verlangen naar een diepere verbinding
  • Voor koppels waarbij het vuur gedoofd is en verlangen naar meer intimiteit
  • Voor koppels die verlangen naar een communicatie vanuit het hart
  • Voor koppels die verlangen naar de polariteit van hun man en vrouw zijn.
  • Voor koppels die nieuwsgierig zijn naar andere vormen van seksualiteit en willen ontdekken binnen tantra.
  • Voor koppels die verder willen ontdekken in nieuwe relatievormen ( open relatie)

Wat gebeurt er?

Aanwezigheid en communicatie

Een mooie verbinding met de ander, begint met de verbinding met jezelf. Dit traject leert je om vanuit aanwezigheid te communiceren met de ander.
Aanwezig te zijn bij dat wat je voelt en dat in te brengen in contact met je partner. Het leert je de volle verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pijn en jouw geluk, zonder naar je partner te wijzen of afhankelijk te zijn van de ander.
Het leert je aanwezig te zijn bij je partner als deze vanuit kwetsbaarheid deelt.
Communicatie vanuit het hart is zo anders dan vanuit het hoofd. Het leren te luisteren naar je partner zonder het te willen oplossen of veranderen. Het te leren luisteren zonder het gesprek over te nemen.
Jullie gaan ervaren dat het niet gaat over winnen in waarheid, maar dat waarheid naast elkaar kan staan.
Waar nodig gaan jullie het veld opschonen. Alles wat er tussen jullie is en wat de vrije stroom belemmert.
Het vraagt om een kwetsbaarheid om elkaar werkelijk te ontmoeten. Voorbij geheimen en taboes, naar openheid en waarheid

Intimiteit en de kunst van liefhebben

Het verbinden vanuit het hart, kwetsbaar zijn. Vanuit vertraging aanraken, Het werkelijk ontmoeten waardoor liefdesenergie kan stromen.
Hoe kun je als man meer de plek van je hart ontdekken. Te voelen in plaats van te weten. Te ervaren in plaats van op te lossen.
Hoe kun je als vrouw leren om te staan vanuit het hart in plaats van te verdwijnen in alle emoties. Op het moment dat je staat valt er niets te bevechten en is het een vrije uitnodiging naar de man om te openen.
Ontdekken hoe samen dieper te ontspannen, te vertragen en geven en ontvangen van loving touch. Samen uit te dijen vanuit het hart en sensualiteit.
Jullie leren de kunst van echt liefhebben door middel van Karezza ( een spirituele manier van vrijen).

Herwin je passie

Vanuit het hart samen delen over de angsten en verlangens. Het bevrijden van schaamte en taboe waardoor je weer en meer in contact komt met de wilde man en vrouw in jou. met de verleider en verleidster. Het spel van eros. De passie en het vuur.
Veel vrouwen hebben zich teruggetrokken uit hun eigen seksualiteit. Ze voelen het vaak niet stromen in zichzelf en spelen het spel van verleiden vanuit het hoofd.
Om werkelijk contact als vrouw te maken met je eigen seksualiteit vraagt om diepe ontspanning en overgave. Hoe prachtig is het als jij als mannelijke partner die rots kunt zijn, waardoor je vrouw in overgave kan vallen.
Daar waar vrouwen vaak zijn afgewezen vanuit het hart, zijn veel mannen afgewezen in hun seksualiteit.
Het vraagt van de man lef om te staan in zijn verlangens, alles welkom te heten. Diep te ademen en door te stromen naar het hart. Hoe prachtig is het als je als vrouw de man helemaal welkom kunt heten met al zijn seksualiteit

Tantrische seksualiteit

Bij tantra is seksuele energie het uitgangspunt. Hoe deze op te wekken en te stromen.
Seksuele energie door te stromen naar het hart en verder omhoog om samen één te worden.
Doordat er niet naar een ontlading wordt gewerkt, maar de energie wel verder opbouwt en doorstroomt is er een eindeloos veld van energie
Tantrische seksualiteit gaat over ervaren, delen, ademen, stromen, aanraken, masseren, vieren, ontmoeten, genieten, lachen, bliss, verliefdheid, spelen, zintuigelijke prikkeling, avontuur, kwetsbaarheid, verleiden, overgave en extase.

Wat kan je verwachten?

Misschien hebben jullie het verlangen naar een goede communicatie, maar niet zozeer naar tantra. Of juist andersom, jullie hebben al veel ervaring, maar willen nog verder ontdekken.
Het gehele traject wordt precies op jullie afgestemd tijdens de eerste kennismaking.
De eerste kennismaking is een sessie van drie uur. Daarna kijken we van beide kanten of het kloppend is om een traject in te gaan.

Het traject bestaat uit:

  • 6 sessies van drie uur verspreid over de periode van een half jaar of een jaar
  • 6 telefonische gesprekken of skype meetings
  • Prachtige oefeningen en opdrachten voor thuis

Kosten

3450 euro inclusief btw  half jaar traject (sessies van 3 uur)

4450 euro inclusief btw half jaar traject  (sessies van 4 uur)

6300 euro inclusief btw voor jaartraject( sessies van 3 uur)

8050 euro inclusief btw voor jaartraject( sessies van 4 uur)

Alle trajecten zijn hoogstpersoonlijk. En bovengenoemde bedragen zijn een indicatie.

The art of loving…

De kracht van echte liefde schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Verbeter je relatie door je partner los te laten, en de aandacht naar binnen te richten. Alleen vanuit deze plek kan liefde stromen.

Geen gisteren of morgen…. maar hier en nu. Waar verhalen vervagen kunnen de eerste zonnestralen ontvangen worden van wat werkelijk intimiteit is.

Het leren stromen van seksuele energie verbonden met het hart geeft een diepe rust. Je ervaart immers dat alles in jou aanwezig is.

Vanuit deze plek stroom je over naar je partner, speels, verleidelijk en genietend van dit avontuur.

Een oneindige bron die geopend is… leven, liefde, licht.

 

Wat zeggen anderen

 

We mogen ontspannen ronddrijven in een zee van verrukking, passie, energie en extase.

Mirjam en Anton

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

 

Ons samenzijn is dankzij dit traject intenser dan wij ooit in dit leven meemaakten. Wij ontdekken meer en meer dat het bij vrijen niet zozeer gaat om iets ‘doen’ het gaat meer om ‘zijn’ 

We mogen ontspannen ronddrijven in een zee van verrukking en  omarmen wat zich aandient. Alles is welkom, niets moet. Een totaal samen aanwezig zijn in het NU geeft een prachtige verbinding, een zee van passie, energie en extase.

Mirjam

Thank you very much for a pleasant and magical experience..With wisdom, gentleness, and intelligence, you joined us and gave us a wonderful enery. Your stability and confident have given us a safe space to give expression to what we wanted to strengthen.

Gaby and Gray

Wow wat een geweldige ervaring. vanuit een diepe innerlijke rust en een onthullende stilte, kijken we elkaar vol aan. Ogen die als spiegels van de ziel zoveel ontsluiten. In ons en tussen ons gaat het steeds meer en intenser stromen. We voelen ons intens verbonden met het moment, met onszelf en met elkaar. Het hier en nu bepaalt waar we naar toe gaan. We reizen mee op elkaars adem. We nemen hordes alsof ze er niet zijn. Maskers vallen af en maken plaats voor puurheid en zachtheid. Elementen die niets liever willen dan gevonden worden.

Dank voor deze onvergetelijke reis!

Veca