Love Rituals voor koppels

Lifes bubbles

Een prachtige reis naar binnen. Van jezelf, de ander en elkaar.  Relatierituelen die prikkelen en verleiden om in het avontuur van leven en liefde te stappen. Een uitnodiging om elkaar telkens weer te ontmoeten met wat  gezien, gevierd en beleefd wil worden.

 

Wat is het?

Een liefdesritueel voor koppels.

Voor wie is het?

Voor koppels die hun samenzijn willen vieren en bekrachtigen.

Wat gebeurt er?

We openen dit ritueel met een cacaoceremonie en jullie worden uitgenodigd om een intentie uit te spreken. (het ritueel kan natuurlijk ook zonder cacao)
Vanuit aanwezigheid weekt je verhaal los en ontstaat er ruimte om te voelen en delen over je verlangens, zin en dankbaarheid.
Aangeraakt worden vanuit je verlangens hoe , waar en wat het meest uitnodigt. Het meest juicy is.
Tijdens dit ritueel worden er zintuigprikkelende tantrische hapjes en drankjes geserveerd.

Praktisch

Aanvang is 19.30 uur en we eindigen de volgende dag om 10.30 uur. Het ritueel is inclusief overnachting.

Dit ritueel kan plaatsvinden in mijn huis. Maar is ook mogelijk op een andere loctaie.

Voor meer info en prijs opvraag kunnen jullie een bericht sturen of bellen.

Love Bubble

De buitenwereld en alles wat jullie daarin bezighoudt, weekt langzaam los. Communiceren vanuit het hoofd, wordt nu werkelijk ontmoeten, dieper en echter vanuit het hart.

Elkaar echt zien en horen in angst en verlangen. Aanwezig zijn in het hier en nu brengt de natuurlijke flow als vanzelf in beweging…

Raken en aanraken, naar elkaar toe bewegen, en vanuit deze overvloed delen.

A playground full of love, life & light

Vol aanwezig voel ik mijn liefdesenergie samen dansen met mijn sensualiteit. Mijn ogen zijn zacht en dan weer uitdagend en verleidelijk. Ik laat mijzelf zien in al deze prachtige kleuren. Een overvloed in energie die niet anders kan en wil dan gedeeld en gevierd worden met jou.

 

Wat zeggen anderen

Vanuit een diepe, innerlijke rust en een onthullende stilte, kijken we elkaar vol aan. Ogen die als spiegels van de ziel zoveel ontsluiten.

Twan en Marissa

Waarom Inya?

Ik neem jullie heel graag mee op deze reis. De reis van hoofd naar hart. Van weten naar voelen en ervaren. Ieder ritueel is zo uniek, omdat het altijd hier en nu is. Rituelen hebben mij zoveel gebracht in mijn eigen leven. Een moment van even stil staan, en dankbaar zijn voor alles wat het leven mij brengt. Het voelt als de pauze tussen de inademing en de uitademing. De plek waar je gewoon bent, en tegelijk alles om je heen vervaagt. Wat overblijft is liefde. Een bijzonder moment in jullie leven. Celebration of love

Verleiden naar het hier en nu

Op het moment dat we helemaal in het hier en nu zijn, ga je ontdekken dat alles wat je verlangt er gewoon altijd al geweest is.

Voelen en ervaren

Hoe meer je gaat dalen in je lichaam hoe meer leven je gaat ervaren. Zoveel energie die tintelend in al je cellen vibreert

Leven vanuit je essentie

Als je de maskers laat vallen en kwetsbaar durft te zijn, is er een diepe ontmoeting met je ware essentie

Wow wat een geweldige ervaring. We voelen ons intens verbonden met het moment, met onszelf en elkaar. Het hier en nu bepaalt waar we naar toe gaan. We reizen mee op elkaars adem. We nemen hordes alsof ze er niet zijn. Maskers vallen af en maken plaats voor puurheid en zachtheid.

Dank voor deze onvergetelijke reis Inya. We hebben in tantra en met jou als zorgvuldige reisleider een nieuw pad gevonden voor de invulling van onze onderlinge, diepe verbondenheid

Veca

Lieve mooie Inya,

We hebben heerlijk nagenoten van het prachtige ritueel. verwondering, ontroering, begrip, vertrouwen, opwinding, verlangen, spanning, zoeken en vinden. Soms alleen, soms samen of met zijn drie. Het heeft ons afzonderlijk van elkaar, maar zeker ook samen heel goed gedaan. Heel speciaal. De basis van vertrouwen en elkaar daarin ruimte geven is daarin tijdens het ritueel bekrachtigd.

We waren allebei onder de indruk van jouw aanvoelen wat nodig was en daarnaar handelen. Het jezelf daarin volledig in geven. Echt vanuit het hart, dank daarvoor.

Sylvia en Marc

We hebben je bij ons thuis ontvangen, voor onze tweede prive sessie met jou. We vierden die dag onze huwelijksverjaardag in een sfeervolle setting met hapjes, bubbels en een warme kachel. Fantastisch om dit zo samen te mogen beleven. Jij hebt ons op een bijzonder professionele, fijne en passionele manier een waar ‘love Ritual’ laten beleven. Het heeft zoveel bevrijding gegeven en stromende energie ( wat een oer – gevoel)Na dit ritueel voelden we ons enorm innig verbonden, energetisch, opgelucht en bevrijd.

Inya we dragen je een warm hart toe, je bent voor ons heel bijzonder. bedankt.

Sophie en Marnix