Unieke reis

Magic Journey

 Een bijzondere reis in de natuur met de truffel

 

Passie voor echtheid

De natuur is mijn grote passie en inspiratiebron. Hier voel ik mij helemaal thuis. Op deze plek kan ik uitademen, opladen, vertragen, inademen. Hier voel ik mij één met alles. En ja ik ga door weer en wind, omdat het zo prachtig is, zo steeds anders.

De natuur kan jou helpen om weer te herinneren wie je in essentie bent. Als vanzelf vallen de maskers, de natuur vraagt je niet om iets op te houden.

In deze tijd van chaos is het zo belangrijk om je eigen waarheid te voelen. Om je eigen koers te varen.

Om je over te geven aan het niet weten en meer en meer trouw te zijn aan je hart.

Om te ontdekken over aanwezigheid, hoe hier en nu te zijn, vanuit je eigen middelpunt. En vanuit deze plek te verbinden met de mensen om je heen. je partner, kinderen, vrienden, collega’s.

Deze tijd vraagt ook om te stoppen met wijzen naar de ander, en meer naar binnen te keren. Werkelijk al het voelen toe te laten, meer te belichamen.

Wie ben jij voorbij de maskers? Wie ben jij voorbij al het harde werken? Wie ben jij als de buitenkant meer loslaat?

Ik bewandel graag dit pad met je waarin er alle ruimte is voor jou.

We walk each other home

Een unieke reis die je alleen kunt maken, samen als koppel, of in een groepje van drie personen. De dagen zijn van 10.30 uur-17.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact mij mij opnemen.

 

 

Wat zeggen anderen

 

 Ik heb gedanst, zo vrij, zo vol leven. En klanken van mijn ziel laten klinken.

En gelachen, zo voluit gelachen vanuit het diepst van mijn hart.

 Esther

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

 

Een hele dag gereisd met een plantenmedicijn. Voorbij de vorm. Dit is wat mij ook zo aantrekt aan Inya. Niets heeft een programma, alles ontvouwt zich in het moment. De kracht van deze dag was in de spiegels van de natuur en de spiegels die Inya mij liet zien. Steeds weer in het hier en nu en dat helpt mij zo om diep te voelen en mijn patronen te zien.
Deze dag heeft mij zo geholpen om kleur te bekennen en in verbinding met de ander mijzelf uit te spreken. Te zien dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer.

Rolf

September 2021

 

 

 

Deze journey is een echte reisi, maar niet van ver. Het is een reis naar hier.  Alles is welkom en aanwezigheid laat me niet dwalen.

san pedro laat de tijd uitdijen en me vol in het nu belanden. Daar is de keuze aan mij, om naar binnen en naar buiten te gaan. Ik voel mij vrij. Diep dankbaar voor verbinding. De ruimte in mij zet uit. Met iedere ademteug, in en uit.

Daniël

September 2020

 

 

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend.

 Diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen

Ik heb ervaren hoe ik mijn schoonheid, vrede, stilte, vertraging en liefde kan leven ongeacht de ‘gekte’ en het rumoer van de wereld. Tranen van ontroering.

Dank je wel sister. Jij bent zo mooi puur, krachtig eerlijk en moedig in wie je bent en het leven wat je creëert.

Marianne van den Haak

September 2020