Unieke reis

 

Next level

 Een unieke midweek van 7-11 maart 2022

 

Durf jij al jouw gezichten welkom te heten?

Ben jij er klaar voor om diep te duiken. Om al jouw gezichten te ontmoeten. Om echt te zijn in dat wat is?
Ben jij er klaar voor om volledig het pad te gaan in zelfliefde en ben je niet bang om oog in oog te staan met de demonen in jou?
Heb jij ervaring met tantra en plantmedicijn reizen en heb je ontdekt hoe het is om aanwezig te blijven?
Klaar voor een next level?
Deze midweek zijn we samen met maximaal 5 mensen. Een midweek waarin we het leven samen leven. Geen oefeningen, wel plantmedicijn ceremonies. Meditatie in het leven zelf. We kijken samen deze week wat er passend is, wat er klopt in het geheel. Jouw eigen inbreng is zo belangrijk, daar is de hele gift in.
We zijn de creators van ons eigen leven, en deze week kun je daar mee spelen.
We maken een journey met de huachuma en met de magische truffel. We zorgen samen voor het huis, voor het eten en zijn er ook voor elkaar in alle eerlijkheid.

Praktisch info 

Deze dagen verblijven wij op een speciale plek midden in de natuur. Het sfeervolle huis bied plek aan 6 personen.  Er zijn 3x 2-persoons kamers, dus je deelt je kamer met een andere persoon. Alle ruimte om vrij te bewegen, te leven, te dansen, te zijn en te ademen.

Locatie: omgeving Utrecht

Maaltijden: deze creëren wij gezamenlijk. Alle voeding is vegetarisch.

Je kunt er voor kiezen om de hele midweek deel te nemen. Maar ook is het mogelijk om één reis met overnachting te boeken.

Praktische info voor de gehele midweek van 7-11 maart

Tijd: aanvang maandag om 18.30 uur afronding vrijdag rond 9.30 uur

Kosten: Inclusief vegetarische maaltijden en vier overnachtingen € 750 euro.

Praktische info voor één journey met overnachting van 8-9 maart

Tijd: aanvang dinsdag om 11.00 uur afronding woensdag om 10.00 uur

Kosten; 295 euro.

Praktische informatie voor één journey met overnachting van 9-10 maart

Tijd: aanvang woensdag om 13.00 uur afronding donderdag om 12.00 uur.

Kosten 295 euro

Voor meer informatie kunnen we een belafspraak maken, om samen af te stemmen of deze reis aansluit bij jou verlangen. De groep wordt zorgvuldig samengesteld

Liefs Inya

Voorbij de leugen

Deze reis is zo diep en zo echt. De kracht van deze journey is aanwezigheid zelf. Je zou kunnen zeggen ‘ik zit erbij en kijk er naar. En het is precies deze kracht die je nooit meer gaat vergeten.

Een herinnering wie je ten diepste bent. Voorbij hokjes en kaders. Jezelf in alle liefde ontvangen en vanuit deze plek ga jij je unieke gift als vanzelf delen.

Ready to Shine?

 

 

 

Wat zeggen anderen

 

 Deze reis heeft mij diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte Harts verbinding met anderen. 

Marianne

 

 

Nogmaals dank je wel voor je uitnodiging, voor je magische creatie, voor al je inzet en je liefde in de meest onconventionele manier. Ik ben jou/ jullie heel dankbaar voor de bedding van deze prachtige reis. Het is groots, wat ik heb mogen ontvangen en ervaren. Ook juist daar, waar ik het niet kon of niet wilde zien. Daar waar ik door de weerstand heen mocht bewegen. Daar waar ik tot as verbrand werd. Waar het zo pijnlijk en donker was. Juist daar vond ik het cadeau. Pas daar kon ik uit de as herrijzen. Nu kan ik het geheel zien. En wauw, wat een mega magische reis. Ook daar waar ik van jou/ jullie getuige mocht zijn in het hartenveld. En daar waar je van mij getuige mocht zijn. Een reis vol cadeaus en boodschappen, die ik nog verder ga uitpakken.

 

En… yesss, more please! I am ready voor het nieuwe boek/ hoofdstuk. Ready voor het vrije veld. ‘Het hartenveld’. Je/ jullie hebt het heel goed gedaan! Rust lekker uit! Geniet na van jullie mooie creatie.

Marianne van den Haak

Juli 2021

 

 

 

 

Deze midweek was zeker een transformatiereis. Dankzij het plantmedicijn ervaarde ik totale verbondenheid. Deze dag was onbeschrijfelijk mooi. Ik kon de verbinding met alles en iedereen zo diep ervaren. Mijn diepste verlangen werd werkelijkheid. Ik had geen oordelen, kon zijn met wat er was. Dit is de persoon die ik diep van binnen ben en wil zijn.

In de vision quest kwam ik mezelf wel tegen. Ik wil altijd van alles, althans mijn hoofd wil dat het op een bepaalde manier gaat. Maar dat ging niet. Die dag was er een weerstand en dat was na de reis met het plantenmedicijn confronterend. Ook dit mocht ik onder ogen zien.Elke medaille kent twee kanten. Toen ik de weerstand kon laten gaan voelde ik mijn innerlijke kracht. Ik noem het de kracht van IK. Met hoofdletters. Dat gaat voorbij het ego. Het gaat over de missie die ik te leven hebben. Het is een kracht waar sommige mensen en ik soms ook onder de indruk van kunnen zijn. Ik ga vaak de diepte in, ik raak vaak het ongemakkelijke aan. Dat hoef ik niet meer weg te stoppen.

Deze midweek brengt me inspiratie om wat ik van mezelf heb omarmt verder te voelen en ruimte te geven. Er is geen andere weg meer dan deze. Ook al weet ik soms niet waar het heen gaat. Het laat me duidelijk zien dat als ik de eerst volgende stap volg ik steeds meer de persoon ben die ik wil zijn.

Ditta

Juli 2021

 

 

 

Wat een veld van liefde, aandacht, rauwheid, totale eerlijkheid. Ontmoeten wij onszelf en elkaar.

Ieder op eigen benen en in verbondenheid.

Organisch ontvouwt zich, steeds vanuit het nu, een nieuwe stap.
Geen plan, open ruimte, daar gebeurd het.
Heerlijk, levendig, stil, confronterend, plezier, dichtbij mij.
Dit is wat mij betreft het leven met hoofdletter L.
Dank lieve vrouwen voor het delen, de heling, het vertrouwen, de veiligheid en het lachen.
Dank voor het samenzijn in overvloed, liefde en plezier.
Dank voor voedende dagen met elkaar.

Veel liefs Heleen.

September 2021