Mijn journey...

Het eerste moment dat ik sprong, was toen ik 28 was. Ik was klaar met leven in een leugen. Mijn gezicht  deed pijn van alle maskers dragen. Aan de buitenkant zag alles er geweldig uit, maar van binnen was ik diep ongelukkig. Alles wat mij de zogenaamde veiligheid gaf, liet ik los. Huis, relatie, werk en omgeving. En daar begon mijn innerlijke reis…. op zoek naar mijn essentie.

Na mijn opleiding als psychotherapeut begon ik al snel in te zien dat ik ook klaar was met al het weten, en begon ik te verlangen naar het voelen en ervaren. Vele trainingen volgden op het gebied van lichaamswerk en ademtherapie om te zakken van mijn hoofd in mijn lichaam.

Eerste initiatie

Alles is er al

In 2001 kreeg ik een eenheidservaring. Toen geen idee wat er met mij gebeurde, en totaal overrompeld. Ik was op een plek waar alles één was. Ik was thuis en had niets meer nodig, alles was er. Vanuit deze eenheid zag ik hoe raar het is, dat wij als mens zo hard aan het werk zijn, en allerlei oefeningen doen om ergens te komen.

In deze staat ben ik een paar dagen geweest, totdat ik langzaam weer begon in te dalen en weer terug kon keren naar het bestaan hier en nu in mijn lichaam.

Mooi al het voelen en ervaren maar ik kon er niet bij aanwezig blijven. Een diep verlangen kwam hierin naar boven om nog dieper in mijn lichaam te zakken en daar kwam tantra op mijn pad

Alles op het gebied van mijn eigen Intimiteit en seksualiteit kwam aan het licht. Het misbruik door anderen van mij, toen ik nog kind was. De angst en de pijn die te groot was, waardoor ik uit mijn lichaam ben gegaan.  Mijn schaamte en taboe, mijn boosheid en razernij. Alles wat keurig opgesloten zat kwam naar de oppervlakte en liet zich ook niet meer terug stoppen. Mijn levensenergie ging weer stromen en mijn kundalini ontwaakte. Dit zorgde opnieuw voor een grote schoonmaak van binnen en daardoor ook van buiten. Opnieuw mocht ik laten gaan wat mij niet meer diende.

Tweede initiatie

Leef Inya

Het was tijdens een opleidingsweekend in 2007 wat ik zelf begeleidde. Ik ging in de kring staan, en daar kwamen de klanken in…ya…in…ya…in…ya uit mijn mond. Ik had de naam Inya mogen ontvangen die ik even later als mijn praktijknaam ging gebruiken Meteen ‘wist’ ik de betekenis van de naam Inya ‘de verbinding tussen het mannelijke en vrouwelijke’
Het was twee jaar later dat ik de boodschap kreeg dat ik niets neer hoefde te zetten, maar het gewoon mocht gaan leven. Ik hoef mijn praktijk niet neer te zetten, maar te leven. Daar kwam de realisatie dat ik Inya ben, op dat moment kon het indalen en ontvangen worden.
Inya is voor mij de dans tussen mijn tantriki en mijn shamaan. Mannelijk en vrouwelijk. Aanwezigheid en overgave, niet weten en rechtstreeks weten.

Derde initiatie

Thuiskomen

In 2017 mocht ik opnieuw laten gaan wat niet meer klopte. Werk, relatie en omgeving. Niets wat er nog uitnodigde. Ik doorzag mijn eigen zoektocht en besloot om nog dieper de reis naar binnen te maken. Volledig de focus te richten op mijzelf, thuis te blijven, te mediteren, en te voelen, zonder opnieuw er een verhaal van te maken. En tijdens één van die stille momenten, mocht ik mijn essentie ontvangen. Mijn mond viel open…. dat was dus ontvangen. En daarmee kwam er een einde aan het zoeken buiten mijzelf.

 

Leven vanuit essentie

Mijn pad van bevrijding en mijn essentie ontvangen heeft mij mens gemaakt. Thuis in mijn eigen lichaam, waar een oneindige energie stroomt. Mijn seksuele energie die verbonden is met mijn hart, laat mij keer op keer de overvloed van het leven en liefde ervaren. Ik leef vanuit mijn hart,  en daarmee ben ik de creator van mijn eigen levensspel. Een leven voorbij de box, waarin alles mogelijk is.

 

Mijn calling

Mijn calling is mensen laten herinneren wie ze in essentie zijn en dit ook belichamen. Master te zijn over hun eigen leven en daarmee vrij te zijn. Schaamteloos te genieten en spelen met de overvloed van het leven zelf.

It’s time to awaken from the dream. To shine your light, and share your unique gift with the world.