Recensies

Het voelde als een tempel van warmte toen ik een aantal weken geleden tijdens mijn allereerste San Pedro-reis bij je binnenstapte. In al mijn zijn en overgave aan wat op dat moment allemaal loskwam, voelde ik me vertrouwd en geborgen. Vanuit mijn hart dat zich verder opende, kwetsbaar en wetend dat het goed is. Wat voel ik me nu nog zo goed, blij en ondersteund door jouw directe, warme aanwezigheid. En vooral in contact met mijn waarheid, mijn hart en kracht. Powerrrr

Mirjam van der Boom

12-11-2021

In een veld van liefde, aandacht, rauwheid, totale eerlijkheid.
Ontmoeten wij onszelf en elkaar.
Ieder op eigen benen en in verbondenheid.
Organisch ontvouwt zich, steeds vanuit het nu, een nieuwe stap.
Geen plan, open ruimte, daar gebeurd het.
Heerlijk, levendig, stil, confronterend, plezier, dichtbij mij.
Dit is wat mij betreft het leven met hoofdletter L.
Dank lieve vrouwen voor het delen, de heling, het vertrouwen, de veiligheid en het lachen.
Dank voor het samenzijn in overvloed, liefde en plezier.
Dank voor voedende dagen met elkaar. Liefs heleen

Heleen Baas

11-08-2021

  Journey met Inya en Huachuma

Intuïtief wist ik dat ik een 1 op 1 dag sessie wilde met Inya
Het klopte precies. Ik mocht mijn lichtkracht, mijn zonnekracht gaan belichamen. In deze kracht gaan staan, toelaten dat ik een krachtige goddelijke vrouw ben, dat dit wil stromen en geleefd worden. Niet veel mensen kunnen dit ontvangen, omdat ze nog bang zijn van hun eigen licht. Inya staat hier echt voor, vrouwen in hun eigen kracht en licht laten staan, geen concessies meer doen, waarheid voelen in jezelf in contact met je eigen lijf.
De journey heeft mij teruggebracht bij mijn kern, mijn waarheid, dat die altijd waar mag zijn in ieder moment, en dat gaan leven, in ieder moment.
geen verhalen meer over wat de ander misschien denkt of vind, maar steeds wee terug naar mijzelf, hoe voelt het voor mij, wat wil er in mij bewegen, wat wil ik?
Ik merk dat ik veel meer in mijn kracht en waarheid sta en veel transparanter kan voelen wat ik voel en wil in ieder NU moment.
Dankbaar voor deze journey, wat tevens een initiatie was van de ontwaking van de zonnegodin in mij

Laura Inti

6-11-2021

Een hele dag gereisd met een plantenmedicijn. Voorbij de vorm. Dit is wat mij ook zo aantrekt aan Inya. Niets heeft een programma, alles ontvouwt zich in het moment. De kracht van deze dag was in de spiegels van de natuur en de spiegels die Inya mij liet zien. Steeds weer in het hier en nu en dat helpt mij zo om diep te voelen en mijn patronen te zien.
Deze dag heeft mij zo geholpen om kleur te bekennen en in verbinding met de ander mijzelf uit te spreken. Te zien dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer

Rolf

7-09-2021

Deze midweek was zeker een transformatiereis. Dankzij het plantmedicijn ervaarde ik totale verbondenheid. Deze dag was onbeschrijfelijk mooi. Ik kon de verbinding met alles en iedereen zo diep ervaren. Mijn diepste verlangen werd werkelijkheid. Ik had geen oordelen, kon zijn met wat er was. Dit is de persoon die ik diep van binnen ben en wil zijn.

In de vision quest kwam ik mezelf wel tegen. Ik wil altijd van alles, althans mijn hoofd wil dat het op een bepaalde manier gaat. Maar dat ging niet. Die dag was er een weerstand en dat was na de reis met het plantenmedicijn confronterend. Ook dit mocht ik onder ogen zien.Elke medaille kent twee kanten. Toen ik de weerstand kon laten gaan voelde ik mijn innerlijke kracht. Ik noem het de kracht van IK. Met hoofdletters. Dat gaat voorbij het ego. Het gaat over de missie die ik te leven hebben. Het is een kracht waar sommige mensen en ik soms ook onder de indruk van kunnen zijn. Ik ga vaak de diepte in, ik raak vaak het ongemakkelijke aan. Dat hoef ik niet meer weg te stoppen.

Deze midweek brengt me inspiratie om wat ik van mezelf heb omarmt verder te voelen en ruimte te geven. Er is geen andere weg meer dan deze. Ook al weet ik soms niet waar het heen gaat. Het laat me duidelijk zien dat als ik de eerst volgende stap volg ik steeds meer de persoon ben die ik wil zijn.

 Ditta

9-07-2021

 Lieverd, Nogmaals dank je wel voor je uitnodiging, voor je magische creatie, voor al je inzet en je liefde in de meest onconventionele manier. Ik ben jou/ jullie heel dankbaar voor de bedding van deze prachtige reis. Het is groots, wat ik heb mogen ontvangen en ervaren. Ook juist daar, waar ik het niet kon of niet wilde zien. Daar waar ik door de weerstand heen mocht bewegen. Daar waar ik tot as verbrand werd. Waar het zo pijnlijk en donker was. Juist daar vond ik het cadeau. Pas daar kon ik uit de as herrijzen. Nu kan ik het geheel zien. En wauw, wat een mega magische reis. Ook daar waar ik van jou/ jullie getuige mocht zijn in het hartenveld. En daar waar je van mij getuige mocht zijn. Een reis vol cadeaus en boodschappen, die ik nog verder ga uitpakken.

En… yesss, more please! I am ready voor het nieuwe boek/ hoofdstuk. Ready voor het vrije veld. ‘Het hartenveld’. Je/ jullie hebt het heel goed gedaan! Rust lekker uit! Geniet na van jullie mooie creatie.

Dikke kus, Marianne

Marianne

3-07-2021

Midweek in het Hartenveld 28 juni tot 2 juli. Wat indrukken die boven komen. Een sprookjesachtig huis midden in de prachtige natuur was al zo rustgevend met niemand verder in de buurt. Met Inya en Tantraya als glasheldere en confronterende liefdevolle vrouwen. De support van mijn lieve medereizigers.

De eerste avond zei ik ” ik kom hier niet voor mijn lol”. Meteen mijn strengheid te pakken… Begonnen wij de volgende dag de reis met San Pedro. Nou makkelijk was het niet om mijn weerstand te voelen, de inzichten die kwamen, de bewustwording van wat ik allemaal als bescherming toepaste. Mijn best doen… Hoe streng ik tegen mijzelf was. De altijd presente Inya, er was geen ontkomen aan. Steeds bewust zijn. Creeeren, met verf. Liefdevolle aandacht. Uit de weerstand. Heerlijk eten. Weer een blinde vlek tegenkomen. AU!! Want ik kreeg het allemaal te horen. Iedereen is een spiegel. Durven, ik heb gedurfd! Totaal door elkaar geschud kwam ik door de pijn heen weer tevoorschijn. In liefde ontvangen door alle vrouwen. Wat een reis! Ik tril nog na met open hart

Joke

03-07-2021

De dans van het leven
Het eerste Binnenste Buiten weekend, op het prachtige locatie van Finca Vrij, was voor mij een waar feest! Er was ruimte voor alles wat er in mij leefde en wat gezien wilde worden: mijn verdriet, de liefde, de vreugde, het verlangen naar vrijheid en echt contact. Woorden schieten tekort, toch doe ik hierbij een poging…

Bij aankomst was er volop gelegenheid om op mijn eigen tempo te landen en in het lichaam te zakken met dans en ademhaling. Mijn lof aan Inya en haar team hoe zij aanvoelden wat kloppend was voor de groep en hoe zij eenieder uitnodigde om zelf te creëren en manifesteren vanuit een diepe en hart gedragen verbinding. Ik heb gedanst, in het gras gerold, in het vuur gestaard en verbinding gezocht met de prachtige medereizigers vanuit mijn kracht: in aanwezigheid en in rust. Het geheel klopte. Ik heb mijzelf vol mogen ontmoeten, mij verbonden met mijn innerlijk weten, buiten de verhalen om. Ik voelde mij aanwezig en heb doorvoeld en ervaren hoe krachtig dit is, dat dit het fundament is voor mijn creatie. Aan den lijve heb ik gevoeld dat aanwezigheid voor mij niet over veel woorden en prachtige verhalen, heerlijk om op mijn eigen wijze in verbinding te (mogen) zijn! In de nasleep van het weekend leef ik met meer aandacht en focus, in het moment, en laat mij, met meer vertrouwen meevoeren met de stroom van het leven. Ik voel steeds meer dat wanneer ik mijzelf open en laat zien, dat dit voorbij goed en fout gaat, dat het klopt zolang het mijn waarheid is en dat van daaruit alles mag en zal stromen. Ik raad het weekend van harte aan aan eenieder die het leven vol wil leven, zelf wil creëren in diepe verbinding en in ieder moment.

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend.

Rolf

25-09-2020

Dit weekend is een reis, maar niet van ver. het is een reis naar hier. Inya, Mariska en Wolf zijn er en nodigen uit. Alles is welkom en aanwezigheid laat me niet dwalen. San pedro laat de tijd uitdijen en me vol in het nu belanden. Daar is de keuze aan mij, om naar binnen en naar buiten te gaan. Ik voel mij vrij in de groep, waarin ieder zichzelf draagt. Ik open me. Ik ontmoet anderen, in rust, in tranen, in openheid, in spel, in aanraking, in kracht, in openheid, in ritme, in golven. Diep dankbaar voor verbinding. De ruimte in mij zet uit. Met iedere ademteug, in en uit.
Daniël

15-09-2020

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend. Diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen Ik heb ervaren hoe ik mijn schoonheid, vrede, stilte, vertraging en liefde kan leven ongeacht de ‘gekte’ en het rumoer van de wereld. Tranen van ontroering. Dank je wel sister. Jij bent zo mooi puur, krachtig eerlijk en moedig in wie je bent en het leven wat je creëert.
Marianne van den Haak

05-09-2020

Even iets liefs over wat inya doet….gewoon omdat ik er zin in heb…… Als je als avonturier in t leven staat en alles denkt te hebben gezien van de wereld dan denk je…Ik ga ff een vrouwentempel doen…maar wow wat een reis…en wat een warm veilig bad tussen vrouwen…denk je een vrouw van de wereld te zijn die van alles probeert kom je tijdens deze sessie nog eens uit de kast…niet als lesbienne ofzo…maar als herboren mens….Ik vertrouwde Inya al met haar tantra sessie die zoveel losmaakte al bij mij….maar ik zag t meer als een avontuur…maar de vrouwentempel voelt echt als een begin van een hele mooie reis van mij als herboren vrouw….inya is bijzonder.. Want ik ben een tough cookie maar ze prikt overal doorheen. Ik kan nog veel dingen zeggen en delen maar ik zou gewoon een keer een event bij inya doen…And Thank me later…
Brigitte

05-11-2019

Ik voelde mij heel veilig en vertrouwd en wat volgde was een avond met oprechte ontmoetingen. Ik heb gelachen, gedanst, gehuild, maar vooral mijn kracht als vrouw gevoeld en gedeeld. Alles kon en mocht er zijn, met Inya en Kara als inspirators.
Monique

07-06-2019

Ik heb bij Inya de love ritual dag beleeft. Er was geen vooropgezet programma en dat vond ik heerlijk. Mijn denken kon zich niet vastpinnen op een verwachting en zo was de dag al begonnen voordag hij daadwerkelijk startte. Inya is zo krachtig omdat ze haar visie op het leven, de liefde, de angsten, het loslaten, communicatie e.d. ten alle tijden in de praktijk brengt gedurende de dag. Juist door geen plan te hebben vooraf laat ze zien dat ook zij in het diepe springt en werkt met wat er komt. Het volle vertrouwen hierin gaf mij vertrouwen dat het OK is om het soms even niet te weten. Dat je in het ‘niet weten’ mag zijn zonder het gelijk te willen invullen….want wat is het mooi om te kijken wat er dan ontstaat…. Wat was het een prachtige dag vol diepe inzichten in het hier en nu. Wat kon ik me overgeven, omdat ik weet en voel dat als ik me laat vallen zij blijft staan’.
Mariska (Schiedam)

15-05-2018

Mijn allereerste Tantramassagesessies..Wat een prachtige ervaringen waren dat! Het voelde als opnieuw liefhebben. Het voelde als opnieuw thuiskomen in mijn eigen huis dat ik nooit verlaten had maar even minder goed wist te vinden. Dank je wel Inya!
Jolanda (Amstelveen)

25-03-2018

If I look back to Saturday I have lots of different beautiful feelings, from the initial nervousness and curiosity, through to the excitment, then the discovery of the very intense and strong energy flow,until the calmness and peace in the end. A lot of strong emotions, which gave me joy but also left me with the irresistible feeling to want more and more… Afterwords I felt very energized and much more present to myself. I definitively like to explore more on my new life and journey of tantra. Thanks for welcoming me Inya.
Alex (Amsterdam)

19-03-2018

Lieve Inya, Wow, met jou heb ik de volle diepte én hoogte ervaren van wat tantra (mij) te bieden heeft. Rust, passie, verstilling, bliss, verdriet, vreugde, liefde, opwinding, humor, een vleugje waanzin… het was er allemaal en het golfde urenlang. Met jou kon écht ik tot mijzelf komen, zonder ego en zonder verstoring van de schil die de maatschappij ons oplegt. In jou zag en voelde ik mijzelf tot in de kern. Leerzaam, mooie inzichten. Woorden zijn eigenlijk niet afdoende om deze reis te beschrijven. Till we meet again!
Love&light, Frank
Frank (Amsterdam)

08-03-2018

Wij hebben je met bij ons thuis ontvangen voor onze tweede privé sessie met jou. Wij vierden die dag onze huwelijksverjaardag in een sfeervolle setting bij ons thuis met hapjes, bubbeltjes en een lekker warme kachel. Fantastisch om dat samen met jou te beleven. Want, jij hebt ons op een bijzonder professionele, fijne en passionele manier een waar laten beleven. Het was enorm bevrijdend omdat je precies aanvoelde dat er bij mij een blokkade was ontstaan door externe omstandigheden en veel stress. Als vanzelfsprekend heb je ons eerst ontdaan van alle zorgen, je hebt onze energie werkelijk laten stromen (wat een oer-gevoel!) en je hebt ons vrij gemaakt alvorens we dan werkelijk helemaal in elkaar konden opgaan. Na deze sessie voelden we ons dan ook echt enorm innig verbonden, energetisch, opgelucht en bevrijd. Inya, we dragen je een warm hart toe en je bent voor ons erg bijzonder. Bedankt!
Sofie (Kruisland)

29-12-2017

Lieve Inya, Voor de eerste keer bij je geweest, en wat heb je bij mij een energie losgemaakt! Wist echt niet dat ik dat in mij had! Het lijkt of ik een nieuw leven ben binnengegaan. Echt super top! Dank je wel voor jou warme ontvangst en openlijke gastvrouwschap.
Edwin (Wormerland)

27-12-2017

Lieve Inya, Mijn eerste sessie met jou was een openbaring. Ik was terug op zoek naar mijn onbevangenheid en mijn vrolijkheid. En die heb ik weer gevonden, maar ik heb nog veel meer gevonden. Jij hebt mij getoond waar ik mijn energie kon vinden, hoe ik mijn energie naar boven kan halen. Mijn leven is sinds onze eerste sessie ongelofelijk veranderd, in positieve zin. Mijn tweede en derde sessie waren beide keren een feestje En ook in deze sessies heb ik veel van je geleerd. Ik ben op een ontdekkingsreis gegaan en jij hebt mij daarbij geholpen. Dank je wel. Tot snel
Kas (Zeeland)

29-11-2017

Lieve Inya, we zijn dit weekend voor een partnersessie bij jou geweest, en hebben een fantastische, spannende, lieve, mooie en bijzondere sessie gehad. Fijn was dat we dit konden doen zonder remming, in een heerlijke omgeving en met jouw begeleiding die tegelijk vertrouwd en maar ook uitdagend was. We zien elkaar binnenkort weer!!!
N&D (Hilversum)

13-11-2017

Wat als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat jouw ruimte was? Dit is het gevoel waarmee Inya de ruimte laadt. Ze is aanwezig, stoort geen moment, reikt aan en is daarin gul en liefdevol. Ze brengt gelaagdheid aan in de avond met al haar kennis en inzicht waardoor het geen shallow experience wordt en toch is de lach nooit ver weg. Een avond die je relatie verrijkt en verdiept en daarom kunnen we dit aan iedereen aanraden. Love Up! Ivo en Dina
Ivo en Dina (Hilversum)

31-10-2017

Dear Inya, Thank you very much for a pleasant and magical experience. With wisdom,gentleness,and intelligence, you joined us and gave us a wonderful energy. Your stability and confident have given us a safe space to give expression to what we wanted to strengthen. We are sending you hugs and looking forwards to our next meeting.
Gaby & Ray (Israel)

30-10-2017

Tijdens een vastenkuur bij centrum de Schouw, heb ik kennis mogen maken met INYA. Wat een belevenis, een rijkdom om deze warme vrouw als groepsleidster te mogen hebben. Inya geef de groep vanuit haar eigen veiligheid een basis en is liefdevol betrokken bij een ieder. Wat ik als heel prettig heb ervaren is de lichte energie van Inya. Ze is vrolijk, brengt humor en lichtheid in haar sessies. Ik heb geen persoonlijke sessie bij haar gevolgd, maar kan me helemaal voorstellen dat dat heel bijzonder is én de moeite waard! Ik weet zeker dat ik Inya nog wel een keer zal ont-moeten. Jammer dat ze haar werkzaamheden stopt bij de Schouw, maar dit zal een mooie nieuwe ‘open’ weg voor Inya zijn om al haar kwaliteiten neer te kunnen zetten. Ik ben super blij dat ik je ontmoet heb! Ik werd blij van jouw blijheid!
Anoushka Ebbinge (Warnsveld)

28-08-2017

In sessies met Inya leer ik om mij open te stellen en zonder streven sensaties te ontvangen die zij met aanraking en nabijheid bij mij teweegbrengt of mij met oefeningen laat ervaren. Als ik deze sensaties onbevangen kan ontvangen, leer ik niet alleen los te laten, van buiten naar mijn ‘binnen’ te gaan, te voelen dat en wat ik op dat moment ben maar ook open verbinding te voelen. Het gaat daarbij niet op de eerste plaats om seksuele sensitiviteit maar om een wezenlijk en ruimer voelen en ervaren. Ik ontwikkel een soort openheid die niet alleen bestaat in de sessie, maar ook een krachtige basis of ontspannenheid kan zijn van waaruit ik naar buiten kijk. Dank je wel, Inya.
Pieter (Leiden)

23-07-2017

Ik kijk terug op een fijne sessie. Ik was er klaar voor om na al het oude te hebben losgelaten een nieuwe insteek te ontvangen. Heerlijk ik voel me vrij en blij. Merk dat ik kan voelen wat ik in het hier en nu nodig heb, zin in heb.Ik hoef niks meer, alleen maar te genieten. Dat maakt dat ik veel meer in het hier en nu kan blijven. Ik voel ook echt dat het oude voorbij is en nu pas echt op standje aan sta. Ik de creator van mijn leven ben. Door de tantrasessie en jouw aanwezigheid had ik geen afleider meer, werd ik iedere keer weer teruggezet in wat ik voel en wat ik wil. Dank je wel daarvoor.
Wilma (Goes)

08-07-2017

Wat een mooie, inspirerende week in de Schouw. De adem-ruimte behandeling van Inya deed me terugkeren naar mijzelf. Al die tegenstrijdige gedachten en de beperkingen die ik mij zolang oplegde werden duidelijk. Gedragen in het bad, in vertrouwen alles loslaten en overgeleverd aan de adem en het ritme. De kracht die ik voelde wees me de weg, de vrouwelijkheid, sensualiteit, ik voelde het in iedere vezel. De lichtheid van het bestaan voelen en leven vanuit het hart, dat is wat Inya mij heeft meegegeven. Dank je wel Inya.
Angelique (Middelburg)

15-05-2017

Een paar dagen geleden zijn we voor een koppelsessie bij Inya geweest. Wat was dit ongelooflijk fijn en bijzonder! Het was onze eerste kennismaking met tantra en we gingen er ‘open’ heen. Inya zorgt voor een heel aangename, veilige en gedragen setting waar je zo jezelf kunt zijn en wijst je telkens op het hier en nu, echt super fijn!! Wat zijn wij onder de indruk van haar en onszelf Blij dat we deze reis bij haar zijn gestart en het smaakt zeker naar meer!
Torsten en Manon (Texel)

27-03-2017

Toen ik besloot een detoxweek te gaan doen in Kuuroord de Schouw heb ik gekeken welke thema’s er waren en vooral ook wie de week zou begeleiden. Inya’s foto spatte van mijn scherm en de keus was gemaakt. En ja, ze heeft al mijn verwachtingen waargemaakt. Ik ben ontzettend geinspireerd door Inya, haar vrijheid, plezier, diepte en sprankeling. De groep was ontzettend fijn, maar kwam vooral zo ver met elkaar door Inya’s prachtige oefeningen en prikkel om net iets verder te durven. Als er iemand is bij wie ik nog eens een tantra sessie wil doen is het wel bij Inya.
Mariska (Schiedam)

23-02-2017

Ik had mij opgegeven voor een detoxweek in de schouw nadat ik besefte dat ik voor de derde maal in burn-out zat en mezelf wilde helpen om zo snel mogelijk weer door te stieren. Ik kwam er binnen als een ongelukkig vogeltje dat zich het liefst wilde verstoppen. Tijdens de emotionele intake met Inya had zij direct in de gaten waar mijn ‘pijnpunt’ zat en wist mij daarvan te doordringen. Ze vertelde dat ze mij wilde helpen en ik voelde dat zij mij kon helpen. Hoe wist ik niet, maar ik was bereid mij vol overgave erin te storten. We gooiden mijn extra behandelingen om. De tantra/ademsessie die ik met haar had in het verwarmde bad heeft letterlijk mijn connectie met het universum hersteld. Ik had niet eens in de gaten dat ik zo vervreemd was van mijn innerlijke zelf. Op de laatste dag kreeg ik een bijzonder kadootje van een mede detoxer; ze zei dat ze mij had zien openbloeien als een mooie bloem. Dank je lieve Inya, je hebt een bijzondere gave en ik voel onze warme verbondenheid.
Tara

07-02-2017

Het contact met Inya begon tijdens een detoxweek in de schouw. Ik had nog geen idee wat ik kon verwachten van de tantra sessie die ik extra geboekt had. Ik was vooral nieuwsgierig wat er op dit gebied nog meer te beleven valt. Nou dan ben je bij Inya zeker aan het goede adres. Ik was meteen op mijn gemak en verbaasd over de liefdes stroom die Inya uitstraalt. Ze nam me mee in een ervaring die ik nu zou omschrijven als bijzonder en mysterieus. Dit beleven samen met Inya is een cadeautje, een cadeautje die ik nog verder wil uitpakken.
Jill

26-01-2017

Deze ervaring met Inya heeft mij meer gegeven dan ik had durven hopen. Ik liep vast in m’n eigen seksualiteit. Het samenzijn met Inya vanuit pure aanwezigheid, contact met elkaar maken vanuit no mind en no effort liet mij zien dat de bevrijding van mijn zogenaamde blokkade daar zit. Dat blokkades altijd via mind komen. Puur in er zijn zonder verwachting en intentie. Voorbij vorm. Vanuit de liefde die dan vrijkomt ben ik vrij om elke beweging te maken die ik wil en is er geen lijden maar pure vreugde. Echt een prachtige ervaring om dat met een vrouw te mogen meemaken.
Juliette (Amsterdam)

11-12-2016

Lieve Inya. Je kwam op mijn pad en het moest zo zijn. Na een heel bijzondere sessie bij jou waarin er veel met mij gebeurde gaf ik mij op voor een tantra week met vasten in de Schouw. Ik heb daar een geweldige tijd gehad. Ik heb ervaren wat ademen doet voor mijn lijf en geest. De groepssessies begonnen naar binnen gekeerd, soms confronterend en werden afgesloten met dans en het speelse kind kwam in iedereen weer boven. Jij leidde alles op een liefdevolle en respectvolle manier waarin iedereen zichzelf kon ont-wikkelen. Je bent een pracht mens en een heel bijzondere vrouw. Ik heb geleerd om in mijn kracht te blijven en van daaruit te handelen. Lieve Inya, mij zie je zeker terug.
Marjan Boneschansker (Haarlem)

14-11-2016

Een tantra sessie bij Inya, Een smeltkroes van uitdaging, emotie en genieten. Maar vooral het ‘Onbenoembare’, het ‘ego-loze Zijn’ is een weldaad in het samenspel. Hartelijk dank voor fijne ervaring, Paul
Paul (Antwerpen)

28-10-2016

Lieve bijzondere Inya,
Nog steeds zit ik na te genieten van een fantastische week in ‘de Schouw’. Voor mij een week van bezinning om naar binnen te kunnen keren, om daar weer even op diep niveau contact te kunnen maken met dat, wat er in mij leeft. Ondanks het vasten, werd het een week van overvloed!

De prachtige omgeving en sfeervolle serene ruimtes, de mooie en vooral krachtige oefeningen, adem- en danssessies hebben veel losgemaakt en aangeraakt! Een rollercoaster aan emoties en vooral héél veel liefde doen stromen. Het is me duidelijk geworden dat ik het pad van tantra, waar ik voorzichtig al wat kleine stapjes op aan het zetten was, alle ruimte mag gaan geven! Jouw bezielende begeleiding heeft me naar een hoger level getild!!! Ongelooflijk dikke dank hiervoor…! ! !

Hennie (Vught)

28-10-2016

De ontmoeting in de week Vrouw & Passie met Inya werd een ontmoeting met mijzelf. De vrouw in mij zat al een aantal jaren “veilig”opgeborgen in een donker hoekje, wachtend om bevrijd te worden. Inya nam mij mee op reis. Omlijst door ontroerend muziek heeft zij mij geholpen een grote brok oud zeer op te lossen, zodat deze blokkade ruimte kon maken om de Vrouw in mij weer te laten ontwaken. En nadat die Vrouw vrij was: WAUWWWWWWWW…. Wat een verademing om mij zo te voelen. Wat ben ik een prachtige vrouw!! Alles stroomt weer en het geluk komt vanuit de binnenkant. Dat is een heel puur gevoel. Ik weet niet wat mij allemaal gebeurt. Het voelt overweldigend. Om zo een reis te durven ondernemen had ik naast Lef ook iemand nodig die mij begeleidt. Ik ben daarom ook meer dan dankbaar dat Inya op mijn levenspad verscheen. Met haar positieve, vrolijke en zeer vrouwelijke uitstraling inspireert zij mij enorm. Dank voor deze ervaring!
Sandra (Heerenveen)

09-07-2016

Bij Inya krijgt “thuis komen”inhoud. Inya is mijn tantrica. Ze creëert innerlijk rust en stilte. Samen maken we prachtige muziek. De uitwisseling is intens. Dat is een kant van het verhaal. De andere kant is dat haar vingers mijn snaren beroeren. En dan blijkt dat deze tantrica, deze sjamaan, deze tovenares veel meer snaren weet te raken bij mij dan een harp bezit. Toen ik haar intens bleef aankijken zag ik dat alles in haar gezicht. Een gezicht dat net als een waterval elke seconde uniek was. Maar iedere fractie van die seconde weerspiegelde Inya’s ziel, mijn ziel en ons grenzeloze universum. Inya’s gezicht is mijn dagelijkse spiegel om de hemelse overvloed in mij te laten stromen. Ik ontvang en geef het weg aan hen die het nodig hebben. Wat een kanjer deze gids van mij. Dank je wel Inya.
Martin (Amsterdam)

08-07-2016

We hadden een prachtige ervaring met elkaar onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Inya We kijken buitengewoon tevreden terug op de sessie om onze intimiteit weer opnieuw te ontdekken. Het heeft impact gehad en het heeft ons echt heel erg goed gedaan! We houden vast wat we hebben ervaren en komen graag een keer terug om meer te leren over de kunst van Tantra. Dankjewel bijzondere Inya!
Rick en Irene (Amsterdam)

16-05-2016

Wow wat een geweldige ervaring. Vanuit een diepe, innerlijke rust en een onthullende stilte, kijken we elkaar vol aan. Ogen die als spiegels van de ziel zoveel ontsluiten. In ons en tussen ons gaat het steeds meer en intenser stromen. We voelen ons intens verbonden met het moment, met onszelf en met elkaar. Het hier en nu bepaalt waar we naar toe gaan. We reizen mee op elkaars adem. We nemen hordes alsof ze er niet zijn. Maskers vallen af en maken plaats voor puurheid en zachtheid. Elementen die niets liever willen dan gevonden worden. Dank voor deze onvergetelijke reis Inya. We hebben met tantra en met jou als zorgvuldige reisleider een nieuw pad gevonden voor de invulling van onze onderlinge, diepe verbondenheid.
Veca (Utrecht)

02-05-2016

Wat een fantastische ervaring was het om afgelopen donderdagmiddag samen met deze innemende dame een reis door mijn leven te maken en vervolgens met een koffer vol positieve bagage thuis te komen… zó puur en oprecht, echt onvergetelijk! Lieve Inya, nogmaals bedankt voor al jouw warmte en mooie woorden, hopelijk alweer tot gauw!
Peter (Almelo)

30-04-2016

Wat een mooie, ontspannen, liefdevolle, verbinding in het Nu. Energie die stroomt, alles wat aanwezig mag zijn, diep contact met mijzelf en de ander. Een hele mooie ervaring die voor herhaling vatbaar is. Een nieuwe weg, een deur die opent en die altijd open mag blijven. Verlangen naar meer. Dank je wel Inya!
Nicky (Amsterdam)

16-02-2016

Inya heeft me naar een enorme zachtheid toegeleid. Een staat van zijn, niet van vechten en moeten, maar van pure ontvankelijkheid, puur zijn, overvloedig en vervuld. Met een diepe rust en ontspanning tot gevolg, die uitstraalt naar het hele gezin. Alsof ik opnieuw geboren ben.
Anna Marie (Rotterdam)

04-02-2016

Regelmatig gaan Inya en ik op reis. Waar we heen gaan, weten we niet. Het begint met loslaten, het loslaten van mijn telefoon, mijn kopzorgen en mijn planning. Aan het begin van de sessie ben ik nog veel in mijn hoofd, maar gaandeweg kom ik een bepaalde staat van zijn, ik voel me dan extatisch, mijn hele lichaam stroomt en ik heb een grote glimlach op mijn gezicht. Wat ik dan voel is liefde, heel veel liefde (Eigenlijk een onbeschrijflijk gevoel). Aan het eind van de reis, neem ik dit gevoel mee naar mijn dagelijks leven. Het zorgt er voor dat ik bewuster leef, minder oordeel en meer geniet. In combinatie met dagelijkse meditatie durf ik meer te vertrouwen op mijn intuitie en dat betekent dat ik minder in mijn hoofd zit. Inya is een (b)engel en ik ben heel blij dat ik ooit de stap heb gezet om naar haar toe te gaan. De ontmoetingen met Inya koester ik in mijn hart. Dank je wel (in het kwadraat)!
Geert (Utrecht)

30-01-2016

Ontzettend fijn was het om thuis te komen van een reis met Inya. Ik voelde me als een kind, vermoeid van het spelen in een geurende bloemenweide. Dank je wel Inya voor alle stromen die jou handen in beweging brengen.
Arthur (Amsterdam)

03-02-2016

Een journey bij Inya. Zo verrassend en dichtbij. Een aanraking liefdevol en puur. Dit gaat ver voorbij de woorden!
Tim (Amsterdam)

14-12-2015

Al weer twee weken geleden, zo druk waren we met nagenieten. Een super ervaring was het, ook al waren we vooraf beetje sceptisch. Inya voelt zo goed aan zodat wij ons beiden vlug op ons gemak voelde en onze emoties helemaal lieten gaan. Zeer intensieve sessie van 3 uur waarbij we ons door de relaxte aanpak van Inya volledig bloot durfde te geven. We zijn weer echt man en vrouw en herkennen de man én vrouw ook beter in onszelf. Heb je twijfels, gewoon doen, beste een investering, maar zo vlug resultaat, wauw!
Nienke en Tim (Amsterdam)

25-09-2015

Ik was nogal huiverig tav Tantra omdat het toch wel iets heel erg intiems is. Maar Inya is een coach/begeleider waar je je ontzettend veilig en op je gemak bij voelt. Vooral bij zoiets intiems als tantra is het ontzettend fijn (vooral als vrouw) dat de coach ook ethisch te werk gaat waardoor je nooit het idee hebt dat het te ver gaat of dat je twijfelt over eventuele bijbedoelingen. Ik heb zelf ook wel wat andere therapieen gedaan, maar wat zo fijn is aan tantra zoals Inya die beoefend is dat het je toestaat om je verstand eens een keer uit te schakelen en echt je gevoel te volgen. Als je altijd in je hoofd zit en rationaliseert is dit wel echt DE manier om eens je gevoel te volgen en luisteren naar signalen van je lichaam. Heel erg effectief en zeker niet zweverig of met een rare bijsmaak. Het gaat dus niet om een soort van * * * cursus maar het volgen van signalen van je lichaam en je gevoel. Een aanrader dus!
Brigitte (Amsterdam)

15-09-2015

Lieve mooie Inya, We hebben heerlijk nagenoten van de sessie. Verwondering, ontroering, begrip, vertrouwen, opwinding, verlangen, spanning, zoeken en vinden. Soms alleen, soms samen, of met zijn drie. Het heeft ons afzonderlijk van elkaar, maar zeker ook samen heel goed gedaan. Heel speciaal. De basis van vertrouwen en het elkaar daarin ruimte geven is daarin gister bekrachtigd. De ander daadwerkelijk zien zonder in eigen angst te schieten. We waren allebei onder de indruk van jouw aanvoelen wat nodig was en daarnaar handelen tijdens de sessie. Aandacht geven aan dat wat nodig was op dat moment. Het jezelf daarin volledig in geven. Echt vanuit het hart, dank daarvoor.
Syl en Marc (Amsterdam)

27-08-2015

Een week met als thema “Vier je vrouw zijn” bij Conmigo in Portugal onder leiding van Inya. Wat een prachtige week! En wat heeft deze week mij veel gebracht! Tijdens de dagelijkse sessies heeft Inya weten te bewerkstelligen dat mijn vrouw zijn langzaam ontwaakt is. Wat is Inya een mooie en pure vrouw! Een voorbeeld!!
Karin (Alphen aan de Rijn)

27-08-2015

“Vier je vrouw zijn” in Portugal met Inya. Wat een prachtweek en wat een prachtvrouw! Ik ben al een tijdje “op reis” naar mijn vrouwzijn en wat fijn om ook begeleiding van Inya te krijgen op deze reis, en bevestiging en aanmoediging! Je bent voor mij een voorbeeld Inya! En ik hoop dat de reis nog lang duurt want het is een spannende.. en wij elkaar nog vaker ontmoeten! Dikke kus van Liz
Liz (Deventer)

25-04-2015

Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt!!!Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn, dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven voor de waarheid is. Dat heb ik ervaren in samen zijn met Inya. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres!!!!
Astrid (Ter Aar)

22-02-2015

Wat was het fijn om met Inya een sacred journey te doen & in het diepe te springen. Zij heeft mij een wereld laten zien waar ik een diep innerlijk verlangen naar had en waarvan ik ergens wist dat die bestond. De fijne & open sfeer maakte mogelijk dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde en dat ik vol overgave de sessie heb kunnen beleven. Ik heb mijzelf beter leren kennen, nieuwe deuren geopend en ik heb enorm veel plezier gehad. Bedankt voor deze mooie avond!
Douwe (Hoorn)

14-02-2015

De ochtend bij Inya was geweldig. Inya werkt heel veilig en afgestemd, ze voelt en ziet wat nodig en passend is. Zij heeft ons gebracht tot een andere frequentie van communiceren met elkaar en weggehaald wat spannend was tussen ons. Hierdoor kunnen we ongecompliceerd liefhebben en zijn wie we daarin willen zijn.
Alexander (Rotterdam)

24-01-2015

Met alle liefde en plezier wil ik hier mijn recensie kwijt. Allereerst werd ik aangenaam verrast door de prachtige locatie en inrichting van het huis, voor mij voelde dat snel vertrouwd. Vervolgens werd ik ook nog eens door Inya met een stralende glimlach verwelkomd! Zelf ben ik nog niet heel bekend met tantra maar leek het me een mooie uitdaging om wat dieper in mezelf te graven en te kijken waar mijn grenzen liggen. En uitgedaagd werd ik. Op professionele wijze wist Inya de vinger op de zere plek te leggen om het vervolgens met liefde te omarmen. Ik zeg niets te weinig als ik mezelf in al zijn puurheid heb mogen ervaren, al waren het maar korte momenten. Die momenten maakten voor mij één ding duidelijk, hier wil ik meer van!! Mede door Inya’s intuïtieve wijze van benaderen en de prettige warme sfeer was dit voor mij een wonderschone ervaring en kijk ik nu al op een andere manier naar mijzelf en mijn omgeving! Bedankt voor die gift!
Wietse (Groningen)

23-01-2015

Inya en Konar, Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad tijdens Love rituals 1. Jullie gaan mee met de flow van de groep, passen het programma aan waar nodig en zorgen ervoor dat iedereen intiemer de deur uitgaat met nieuwe levenslessen in de pocket. Het was voor ons een hele fijne ervaring en zijn dicht tot elkaar gekomen. Complimenten voor jullie kundigheid en kwetsbaarheid.
Liefs Ivo & Floor
Floor

23-12-2014

Hoi Inya, Nogmaals veel dank voor de sessie van donderdag. Volgens mij heb ik me zelden zo ontspannen gevoeld. Vrijdag zat ik de hele dag nog heerlijk in mijn lichaam met een glimlach op mijn gezicht Je deed het op een erg goede en leuke manier: met warmte om me op mijn gemak te stellen, maar af en toe ook fel en energiek om de energie in me los te maken. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt om me meer te verbinden met mijn lichaam en naar de energie die daar in zit. Ik kom daarom zeker terug!
Rik (Amsterdam)

09-12-2014

Hi Inya! Ik wilde je nog eens ontzettend bedanken voor wat je mij nu al gegeven hebt dankzij de eerste sessie! De dag erna voelde ik mij van binnen (meer) gevuld. Ik voelde dat mijn kern er meer was en dat ik mijn energie veel meer van binnen naar buiten liet stralen. Ik ervaar dat ik mezelf meer plek/positie geef in het geheel. Echt heel bijzonder! Het gevoel dat je mij tijdens de sessie gaf dat ik er gewoon mag zijn, vond ik overweldigend en raakte mij diep. Ik ben heel nieuwsgierig naar het ontdekken van die diepere energielagen in mezelf. En hoe ik meer en meer mijn eigenwaarde op kan vullen. Ik word er ook echt blij van dat ik die nieuwsgierigheid voel! Oprecht bedankt en tot de volgende keer!!
Vincent

08-12-2014

Een weekend met 8 onbekende vrouwen in volledige veiligheid in LIEFDE mogen zijn dat is een korte omschrijving van The art of sexual healing. Onder leiding van Inya, één van de mooiste vrouwen op aarde, samen en individueel het avontuur aan gaan. Een weekend op ontdekkingsreis. Ik ben aangeraakt, in mijn hart en in mijn lijf. Mijn lijf stroomt, mijn hart is nog meer open gegaan, ik weet en voel dat ik leef in LIEFDE. Wil je jezelf echt een cadeau geven zet deze workshop dan bovenaan je verlang lijstje. Harte groet en kus van Ingeborg
Ingeborg (Den Haag)

09-10-2014

Je zit in een warm bad, waar je niet uit wil….. Geweldig.
Olfert (Amsterdam)

02-10-2014

Prachtige sessie bij Inya gehad. Bijzonder hoe snel zij onze patronen weet te ontrafelen en inzicht geeft in onszelf. Geeft veel stof tot nadenken en conrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Inya dankjewel en zeker tot ziens!
Paulette (Tilburg)

28-09-2014

Onze eerste Tantrische ervaring was in 2011 bij Inya in een ‘sessie voor koppels’. Daarna volgden in de loop van de tijd nog een ‘weekend voor koppels’ en een ‘dag voor gevorderden’. Ons samenzijn is dankzij onze nieuw verworven kennis intenser dan wij ooit eerder in dit leven meemaakten. Wij ontdekken meer en meer dat het bij vrijen niet zozeer gaat om iets ‘doen’, het gaat meer om ‘zijn’. We mogen ontspannen ronddrijven in een zee van verrukking en omarmen wat zich aandient. Alles is welkom, niets moet. Een totaal samen aanwezig zijn in het NU geeft een prachtige verbinding, een zee van passie, energie en extase. We zijn Inya zo dankbaar dat we mogen genieten van haar licht en wijsheid. Wij zijn nog lang niet uitgeleerd.
Mirjam (Dirksland)

12-07-2014

Na eerst een workshop in kuuroord de schouw met Inya volgde een kashmirische massage….. ik voelde mij geheel vrij en veilig en in de schoot van Inya ben ik op reis gegaan in mijzelf. Een heerlijke ervaring die mij helpt in mijn verlangen volledig in contact te zijn met mezelf en alle liefde te laten stromen. Dank je wel voor jouw veilige armen en integere leiding.
Milena (Zoetermeer)

08-07-2014

Mijn vrouw en ik wilden ons op seksueel/energetisch vlak dieper verbinden. We hebben er voor gekozen een individuele sessie te doen bij Inya. We zijn er open naar toe gegaan, hadden nog nooit eerder iets met tantra gedaan en dus benieuwd. Na afloop waren we zeer voldaan, enorm tevreden en een bijzondere ervaring rijker. En dit alles mede door groot vakmanschap van Inya die op een kundige en liefdevolle manier begeleiding wist te geven aan onze ontdekkingsreis.
Laurens (Hoorn)

06-07-2014

Afgelopen zaterdag een bijzondere tantra-dag voor vrouwen meegemaakt. ik vind je een geweldig mooi mens die met veel passie en kennis een groep weet te leiden en te ontvouwen. Een dag met een staart…
Ellen-Joyce (Amerongen)

19-05-2014

Lieve Inya, Wens iedereen het beleven van tantra op de wijze zoals jij dat doceert en begeleidt. Je weet waar je over spreekt. Vol overtuiging en met grote kennis, kunde en compassie. Je bent een levenskunstenaar en dat is een kunde en energie die ik graag met je deel!
Tet (‘s-Hertogenbosch)

18-05-2014

Hoe valt dit love ritals weekend van 21 maart te omschrijven? Geen idee, maar in ieder geval zeer indrukwekkend en bijzonder. Onder de professionele, warme en intense begeleiding van Supergodin Inya en haar rots Ralph hebben we kennis gemaakt met de tantra. In deze veilige en respectvolle setting hebben we elkaar weer mogen ontmoeten. Alles stroomt en bruist weer…Wat een geweldig weekend…. En het bleef nog lang onrustig in Amsterdam, hahahahaaa. Dank! Justine & Arjen
Justine & Arjen (Amsterdam)

24-03-2014

Op 1 februari was ik bij de Tantra introductiedag. Hoewel ik al ervaring heb met Tantra, was het fijn om in de veilige bedding van jouw begeleiding weer nieuwe inspiratie op te doen. Dank je wel Inya voor je deskundige en integere aanwezigheid.
Nel (Middelburg)

08-02-2014

Een tantradag met Inya in de Schouw mee gemaakt. Het thema was aanwezigheid en overgave. De Schouw is een heerlijke plek, die uitnodigt om me thuis te voelen. Inya weet met haar warmte en losheid een ruimte te openen waarin ik ongedwongen kan onderzoeken en ervaren … Wat kan en wil er stromen en wat houd me tegen? Laagdrempelig en vol gelegenheden om te ontdekken. Heel prettig ook de warmte en kracht waarmee Inya me kan ontmoeten en spiegelen op de drempel van achtergebleven loopgraven en vestingwallen. Daar kan ik wat mee!
Kathy (Leersum)

06-02-2014

na lang twijfelen deden mijn man en ik vorige week aan het Tantraweekeind voor koppels mee in de Schouw, dat door Inya geleid werd. Wij vonden het een hele stap om een kwetsbaar thema “seksualiteit” met een groep aan te gaan. Wat zijn wij blij dat we uiteindelijk meegedaan hebben. Het is een aanrader voor ieder koppel die in vrijheid en verbondenheid samen wil leven!!!
Ingrid (Walsoorden)

03-11-2013

Als getrouwd stel met kinderen zijn we op zoek naar maar verbondenheid en verdieping van onze relatie en vonden via internet de weg naar Inya. We hebben de introductie sessie als zeer speciaal ervaren. Ook wel als logische volgende stap in onze ontwikkeling. Hoe Inya ons echt zag en ´door had´ heeft diepe indruk bij mij en mijn vrouw achtergelaten. Beiden zijn we overtuigd dat we het Tantraisme een plaats in ons leven willen geven en dat Inya ons daarbij kan begeleiden. Als we toe zijn aan onze volgende stap komen we graag bij Inya meer Tantra wijsheid en energie tanken.
Dirk (Almere)

29-12-2013

Het weekend Love Rituals voor paren was een prachtige ervaring. Voor ieders persoonlijke beleving was aandacht, waardoor ieder (en elk stel) kon groeien en genieten. We hebben ondanks én dankzij onze lange relatie heel veel unieke ervaringen opgedaan, waar we heel dankbaar voor zijn, en ontroerd. Een aanrader voor wie samen intens wil beleven. Inya, dank je wel voor de veilige en integere manier waarop je dit hebt geleid. Indrukwekkend, onvergetelijk, goud.
Margriet (Leiden)

03-11-2013

Een heerlijke, mooie en bijzondere massage gekregen van Inya. Zooooo voor herhaling vatbaar! Ik ben zeer geraakt door de aandacht, de tederheid en de liefde. Nog dagen nagenoten van deze ervaring. Inya, dank je wel!
Laura (Apeldoorn)

29-10-2013

Inya begeleide de thema week “Adem Ruimte” in kuuroord de Schouw in Zeeland. Na binnenkomst voelde ik mij door haar warme verschijning direct welkom. Tijdens de ademsessie in het warme bad viel mij op dat Inya zowel een zachte geborgen kant heeft als wel een zeer krachtige kant, dit maakte dat ik mezelf in mijn ademsessie over kon geven en dat dit een bijzondere ervaring was. Inya dank je wel voor je warmte, inzicht, professionaliteit en niet te vergeten je lach.
André (Utrecht)

07-10-2013

Lieve Inya, Heel bijzonder hoe jij iedereen altijd zo goed aanvoelt en je gasten met oprechte aandacht de goede weg op kan helpen. Ik hoop het warme gevoel van de Schouw lang vast te kunnen houden en zo bij mezelf te kunnen blijven. De ademweek heeft bij mij weer naar boven gehaald waar het in het leven echt om gaat.
Romee

07-10-2013

Inya is voor mij een teacher, healer en begeleidster van de hoogste stand. Ze werkt met diepe authenticiteit vanuit haar eigen centrum, om de ander te ontmoeten vanuit veiligheid, gelijkwaardigheid en liefde. Omdat zij resoneert met andere vanuit een pure verbinding legt ze een veilige basis zodat de ander zichzelf kan ontmoeten in liefde, waarheid en vrijheid.
Maegan Gorbett (Berlijn)

04-10-2013

Vier je vrouw zijn! Wat een bijzondere ervaring. Vanaf het eerste moment van de ontmoeting met 9 vrouwen die ik niet ken tot aan het einde van de week voelde ik verbondenheid. Ik ben nog aan het nagenieten van al het moois wat ik heb mogen ontmoeten en voelen in dankbaarheid. Ik straal! Dank je wel Inya voor de ontmoeting met mezelf en jouw. Liefs, Martha van Aarle
Marthe van Aarle (Tilburg)

29-09-2013

Wat een geweldige week was het om in Portugal onder begeleiding van Inya het vrouwzijn te mogen vieren. Inya is een bijzondere vakvrouw die enorm goed aanvoelt wat er nodig is in de groep en dat ook kan inpassen in haar programma! Het is een groot cadeau voor jezelf om je deze ervaring en
ontmoetingen te gunnnen!
Paulette (Tilburg)

28-09-2013

2013 Wauw, wat een ontzettend mooi 2013!! Twee fantastische weken, een prachtig weekend en trancedans avonden mogen ervaren onder begeleiding van Inya. Wat een prachtige godin!! Een vastenweek in Kuuroord de Schouw. Een vrouwenweekend The art of sexual healing. Trancedansen en in september een unieke week VIER JE VROUW ZIJN!! bij Conmigo in Portugal. Allemaal unieke ervaringen, wat een vakvrouw!
Chantal (Weesp)

27-09-2013

Vier je vrouw zijn! Ja, wel degelijk Nooit heb ik kunnen bevroeden dat een week met vrouwen zo mooi zou kunnen zijn! Wat een energie; de circel was rond en heel sterk! De energie voel ik nog steeds ondanks het weer ‘in the running’zijn Fantastisch begeleid door Inya. Hier valt geen programma voor te maken. Het gebeurt ‘gewoon’. Je moet het dus ‘gewoon’ beleven. Ook ik heb getwijfeld om mezelf hiervoor in te schrijven. Angst? Ja, best wel maar….het was het dubbel en dwars waard. Erg bedankt! Angel
Angela Vermeulen (De Meern)

27-09-2013

De eerste week van VIER JE VROUW ZIJN: In één woord: WAUW!!! Ik heb mij nog nooit zó veilig gevoeld in een groep vrouwen. Voel me herboren, energiek, vol inspiratie en een stuk lichter. Het voelt als een helende reis waarin ik alle facetten van mijn vrouw-zijn mocht ervaren in een prachtige omgeving. Voel me nu meer compleet. Dit gun je iedere vrouw. Liefs Katja
Katja Brands (Haarlem)

25-09-2013

Een week “vier je vrouw zijn” met Inya bij Conmigo in Portugal. Ze weet van 10 individuele vrouwen binnen een week een hechte, krachtige vrouwencirkel te maken en heeft oog voor ieders individuele behoefte. Onvergetelijk, bijna onwerkelijk zo mooi! “Vanaf het moment dat het verdriet er uit kon, werd alles zachter”. Dank Inya!!! Kus, Justine
Justine (Amsterdam)

25-09-2013