leven vanuit je hart 

In kwetsbaarheid huist kracht

De tijd is Nu om het te keren. Kwetsbaarheid te ervaren als een kracht, daar is alle liefde in.

 

 

 

De kracht van het niet weten

Dagworkshop in aanwezigheid.

Een dag waarin we gaan ervaren en voelen en in alles aanwezig gaan zijn. We verliezen ons zo snel in verhalen, maar ook in emoties. Deze dag ga je zelf ervaren wat de enorme kracht is van het niet weten.

Deze dag gaat niet over oefeningen of fixen. Er is ook geen programma en daardoor alle ruimte om zelf te komen met wat er in jou leeft. Alle deelnemers dragen als vanzelf bij, en daarbij mogen we dankbaar gebruik maken van wat we elkaar te spiegelen hebben.

De kracht van het niet weten, geeft jou alle ruimte om jouw eigen innerlijke reis te maken. Om te vertrouwen wat er in jou leeft, om daar gehoor aan te geven. Om grenzen te verkennen en verlangens uit te spreken.

Hoe meer je deze innerlijke reis maakt, hoe meer je gaat ervaren dat alles waar je naar verlangt al in jou aanwezig is. En daarmee maak je een einde aan al het zoeken buiten jezelf. 

En daar wordt het verrassend leuk omdat je dan vanuit je essentie gaat leven.

Voor wie is het?

Ben je bereid om de controle meer los te laten, en voel je het verlangen om meer in het hier en nu te zijn, en dan ook echt aanwezig te zijn?

Verlang je er naar om meer je lichaam te ervaren, en de energie te voelen stromen?

Verlang je ernaar om thuis te zijn en een innerlijke rust te ervaren?

Dan zijn deze ‘kracht van het niet weten’  dagen op jouw lijf geschreven

Wat gebeurt er?

Aanwezigheid is het sleutelwoord deze dag. Dat wat vanuit aanwezigheid gezien en gehoord wilt worden krijgt de aandacht. Mag aangekeken en doorvoeld worden.
In de ochtend staat het thema bevrijding centraal en gaat de aandacht diep naar binnen.
In de middag staat het thema essentie centraal en gaat de aandacht van binnen naar buiten.

Wat kan je verwachten?

Wat je kan verwachten is dat er een veilige bedding is, waarin je wordt uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, te voelen en ervaren. En daarin word je dan vervolgens ondersteund om hieraan expressie te geven. Op deze manier komen jouw unieke kwaliteiten vanzelf tevoorschijn.

Een dag van diep ontmoeten, spiegelen en stromen.

Data en Locatie ( max 7 personen)
Middelharnis: Zondag 7 november en zondag 19 December
Tijd: 10.30 uur-17.30 uur 

Bijdrage 175 euro 

Zin om jezelf te zijn?

Ik hoef het niet te weten, een diepe zucht volgt, en alles wat ik geprobeerd heb, al het harde werken, laat per direct los. De ademhaling brengt mij dieper in mijn lichaam. Wat een rust en ruimte, hier kan ik werkelijk in alle intimiteit mijzelf zijn. Dit is thuis zijn. Wat een heerlijke warmte en eenvoud. Een glimlach op mijn mond. Vanuit deze plek kan ik spelen en werkelijk ontmoeten. Hallo mooie jij… zin om mee te spelen?

 

De deur staat open…

De warme bedding van mijn huis, nodigt helemaal uit om diep in te dalen, uit te ademen en daarmee gedachtes te laten gaan. Wat een heerlijke plek…. ik hoef het niet te weten. gewoon-zijn.

Vanuit deze ruimte ontstaat als vanzelf een beweging.  Verbonden met je essentie en tevens helemaal in je lichaam. Hier en nu, dit is vrij zijn en je flow volgen.

Wat een geschenk om samen te zijn in deze ruimte. Als er niets moet, is er alle ruimte dat het in alle natuurlijkheid tot expressie komt. Wat een orkest er dan ontstaat…. hoor je de muziek ook al?

 

 

Wat zeggen anderen

 

Ik ben ontzettend geïnspireerd door Inya, haar vrijheid, plezier, diepte, en sprankeling, steeds weer in het hier en nu.

Mariska

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

Deze ervaring met Inya heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen hopen. Ik liep vast in mijn eigen seksualiteit. Het samenzijn met Inya vanuit pure aanwezigheid, contact met elkaar maken vanuit no mind en no effort liet mij zien dat de bevrijding van mijn zogenaamde blokkade daar zit. Puur er in zijn zonder verwachting. Voorbij vorm. Vanuit de liefde die dan vrijkomt ben ik vrij om elke beweging te maken vanuit pure vreugde. Wat een prachtige ervaring.

Juliette

Inya heeft mij naar een enorme zachtheid toegeleid. Een staat van zijn, niet van vechten en rnoeten, maar van pure ontvankelijkheid, puur zijn, overvloedig en vervuld. Met een diepe rust en ontspanning tot gevolg, die uitstraalt naar het hele gezin. Alsof ik opnieuw geboren ben

Anna Marie

 Wat een prachtige sessie, om zo in het diepe te springen. Inya heeft mij een wereld laten zien waar ik een diep innerlijk verlangen naar had en waarvan ik wist dat die bestond. De fijne en open sfeer maakte mogelijk dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde en dat ik vol overgave de sessie heb mogen beleven. Ik heb mijzelf beter leren kennen, nieuwe deuren geopend en ik heb enorm veel plezier gehad.

Douwe