Tantra dag

 

Deze laagdrempelige introductie nodigt uit om tantra te verkennen in een veilige omgeving. Uit je hoofd in je lichaam. Van weten naar voelen en ervaren en de kunst van aanwezigheid.

Ervaar de bevrijding die het geeft om precies te mogen zijn wie je bent.

 

 

Tantra dag in het hartenveld 

Thema: angst en verlangen

Data: Zondag 17 Oktober

Voor veel mensen kan het behoorlijk spannend zijn om te ontdekken op het gebied van intimiteit. Het woord tantra schrikt nog vaak behoorlijk af en wordt in eerste instantie gekoppeld aan seksualiteit, terwijl tantra alles van het leven omvat.

Hartenveld bied een veilige bedding om oud zeer te bevrijden. Om daar met alle liefde bij aanwezig te zijn.

Om zelf te gaan ontdekken en verkennen wat jou natuurlijke grens is, steeds weer voelend in het hier en nu.

Tantra gaat over zelf liefde, het heilige huwelijk in jou. Mannelijk en vrouwelijk in één.

Er valt zoveel over te schrijven en tevens kan tantra niet begrepen worden. Het is puur ervaren.

 

 Now is the time

Voel jij ook het verlangen om meer te zakken in je bekken?

Voel jij ook het verlangen om vol aanwezig te zijn in je hart?

Voel jij ook het verlangen om jouw volle potentie te leven?

Wat gebeurt er?

Het is onmogelijk om tantra te ervaren binnen één dag.. Maar je kunt wel aftasten en voelen tijdens een eerste kennismaking of het van betekenis voor je kan zijn en ook of de visie van Hartenveld aansluit bij jouw wensen.

In de ochtend is er lichaamswerk, dans, adem, en sharing over angst, schaamte en taboe. Alles om jezelf te bevrijden van oud zeer.

In de middag is het thema verlangen en verbinding en ga je zelf de ruimte voelen in het hartenveld om te creëren.

Alle oefeningen zijn met kleding aan!

Praktisch

Data: zondag 17 oktober van 10.30-17.30 uur

Locatie: Middelharnis

Bijdrage: 175 euro 

Maximaal 6 deelnemers

Be present

Geen gisteren of morgen…. maar hier en nu. Waar verhalen vervagen kunnen de eerste zonnestralen ontvangen worden van wat werkelijk intimiteit is.

The power of love is here now

The power of now is here now

The power of you and me is here to create magic on earth (tekst Alexia Chelllun)

 

Wat zeggen anderen

Ik ben aangeraakt, in mijn hart en in mijn lijf. Mijn energie stroomt door mijn hele lichaam, mijn hart is nog meer open gegaan. Ik voel weer dat ik leef.

Ingeborg

 Tantra in het hartenveld

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

Deze ervaring met Inya heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen hopen. Ik liep vast in mijn eigen seksualiteit. Het samenzijn met Inya vanuit pure aanwezigheid, contact met elkaar maken vanuit no mind en no effort liet mij zien dat de bevrijding van mijn zogenaamde blokkade daar zit. Puur er in zijn zonder verwachting. Voorbij vorm. Vanuit de liefde die dan vrijkomt ben ik vrij om elke beweging te maken vanuit pure vreugde. Wat een prachtige ervaring.

Juliette

Inya heeft mij naar een enorme zachtheid toegeleid. Een staat van zijn, niet van vechten en rnoeten, maar van pure ontvankelijkheid, puur zijn, overvloedig en vervuld. Met een diepe rust en ontspanning tot gevolg, die uitstraalt naar het hele gezin. Alsof ik opnieuw geboren ben

Anna Marie

 Wat een prachtige sessie, om zo in het diepe te springen. Inya heeft mij een wereld laten zien waar ik een diep innerlijk verlangen naar had en waarvan ik wist dat die bestond. De fijne en open sfeer maakte mogelijk dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde en dat ik vol overgave de sessie heb mogen beleven. Ik heb mijzelf beter leren kennen, nieuwe deuren geopend en ik heb enorm veel plezier gehad.

Douwe