Taste of Tantra 

Voed je nieuwsgierigheid

Op zoek naar een glimp achter de deur?

 

Deze laagdrempelige introductie nodigt uit om tantra te verkennen in een veilige omgeving. Uit je hoofd in je lichaam. Van weten naar voelen en ervaren en de kunst van aanwezigheid.

Ervaar de bevrijding die het geeft om precies te mogen zijn wie je bent.

 

 

Voor wie is het?

  • Voor mensen die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met tantra.
  • Voor mensen die voorbij coaching, uit het hoofd in het lichaam willen zakken. Van weten naar voelen en ervaren.
  • Voor mensen die een gesprek willen over hun intimiteit en seksualiteit.
  • Voor mensen die interesse hebben in een ademsessie, massage en/of lichaamswerk.
  • Voor mensen die al ervaring hebben in tantra maar nieuwsgierig zijn naar mijn visie over tantra
  • Voor mensen die een traject willen starten.
  • Voor mensen die willen ontdekken over energiestromen.

Wat gebeurt er?

Het is onmogelijk om tantra te ervaren binnen 3 uur. Maar je kunt wel aftasten en voelen tijdens een eerste kennismaking of het van betekenis voor je kan zijn en ook of de visie van mij aansluit bij jouw wensen.
Wat er gebeurt is helemaal afhankelijk van jouw wensen en verlangens
Ik stem volledig af op daar waar jij bent. Wat is jouw intentie?
Dus het kan zijn dat een eerste ontmoeting bestaat uit een gesprek. Maar ook mogelijk dat je een massage ontvangt, of bijvoorbeeld een ademsessie.
Vanuit aanwezigheid vanuit het hart toont zich wat er mag gebeuren en dat te vertrouwen.
Deze introductie is laagdrempelig en nodigt uit om te verkennen. Tantra is heel anders dan therapie, Het gaat o.a. over ervaren van jouw levensenergie en hoe daarbij aanwezig te blijven.

Kosten

300 euro voor een ontmoeting van 3 uur-3,5 uur

Be present

Geen gisteren of morgen…. maar hier en nu. Waar verhalen vervagen kunnen de eerste zonnestralen ontvangen worden van wat werkelijk intimiteit is.

 

Wat zeggen anderen

Ik ben aangeraakt, in mijn hart en in mijn lijf. Mijn energie stroomt door mijn hele lichaam, mijn hart is nog meer open gegaan. Ik voel weer dat ik leef.

Ingeborg

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

Deze ervaring met Inya heeft mij meer gegeven dan ik had kunnen hopen. Ik liep vast in mijn eigen seksualiteit. Het samenzijn met Inya vanuit pure aanwezigheid, contact met elkaar maken vanuit no mind en no effort liet mij zien dat de bevrijding van mijn zogenaamde blokkade daar zit. Puur er in zijn zonder verwachting. Voorbij vorm. Vanuit de liefde die dan vrijkomt ben ik vrij om elke beweging te maken vanuit pure vreugde. Wat een prachtige ervaring.

Juliette

Inya heeft mij naar een enorme zachtheid toegeleid. Een staat van zijn, niet van vechten en rnoeten, maar van pure ontvankelijkheid, puur zijn, overvloedig en vervuld. Met een diepe rust en ontspanning tot gevolg, die uitstraalt naar het hele gezin. Alsof ik opnieuw geboren ben

Anna Marie

 Wat een prachtige sessie, om zo in het diepe te springen. Inya heeft mij een wereld laten zien waar ik een diep innerlijk verlangen naar had en waarvan ik wist dat die bestond. De fijne en open sfeer maakte mogelijk dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde en dat ik vol overgave de sessie heb mogen beleven. Ik heb mijzelf beter leren kennen, nieuwe deuren geopend en ik heb enorm veel plezier gehad.

Douwe