Taste of Tantra Together

Voed je nieuwsgierigheid

Op zoek naar een glimp achter de deur?

 

Een prachtige kennismaking voor koppels om te ontdekken hoe tantra het leven kan verrijken. Elkaar echt ontmoeten voorbij de verhalen naar de intimiteit van het hart. Rusten in elkaars aanwezigheid. Voelen in angst en verlangens. Raken en aanraken in dat wat gevoeld en gehoord wil worden. 

Tantra relaxes the body, and opens the heart and brings the mind into clear focus.

 

 

 

 

 

Wat is het? 

Een eerste kennismaking voor koppels die interesse hebben om tantra te ontdekken vanuit de visie van Inya

Voor wie is het?

  • Voor koppels die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met tantra
  • Voor koppels die willen verdiepen in hun relatie.
  • Voor koppels die voorbij therapie willen, van weten naar voelen en ervaren.
  • Voor koppels die mogelijk interesse hebben in de love journey
  • Voor koppels die Quality time samen willen doorbrengen.
  • Voor koppels die nieuwsgierig zijn en die hun relatie verder willen verrijken.

Wat gebeurt er?

Het is onmogelijk om tantra te ervaren binnen 3 uur. Maar jullie kunnen wel aftasten en voelen tijdens een eerste kennismaking of het van betekenis voor jullie kan zijn en ook of de visie van Inya aansluit bij jullie wensen.
Wat er gebeurt is helemaal afhankelijk van jullie wensen en verlangens. Tijdens deze introductie zal ik in het kort vertellen over tantra en hoor ik ook graag jullie verhaal en intentie. Tantra gaat echter ook voorbij het verhaal, vaak zijn er immers al zoveel gesprekken geweest, en willen jullie juist nieuwe wegen inslaan. Het dieper zakken in je lichaam, voelen en ervaren en openen vanuit het hart. Het ontdekken van hoe te communiceren vanuit het hart, waardoor je het gevoel krijgt gezien en gehoord te worden. Het openen naar elkaar zorgt ervoor dat energie gaat stromen. Daar waar vrouwen zich vaak hebben afgesloten in hun seksualiteit, hebben mannen zich vaak teruggetrokken in de intimiteit van het hart. 

Kosten

380 euro ( exclusief btw) voor een sessie van 3 uur

480 euro ( exclusief btw) voor een sessie van 4 uur

Een ritueel in aanwezigheid.

Ik wil jullie graag uitnodigen om elkaar  te ontmoeten voorbij maskers en verhalen, in echtheid puur en naakt, precies zoals het is. 

Open your heart and your eyes to a truly precious gift.

 

Intiem samen...

We zitten tegenover elkaar en maken oogcontact, de reis is begonnen…..

Eye contact is more intimate than words will ever be

 

 

Wat zeggen anderen

Wat een fantastische reis hebben wij mogen ervaren, in een heerlijke omgeving en met jou als begeleiding, die zo vertrouwd maar ook uitdagend was.

Marcel en Renate

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en doorgeeft komt uit eigen levenservaring, ze belichaamt het.

 

Voor een koppelsessie zijn we bij Inya geweest. Wat was dit ongelooflijk fijn en Bijzonder! het was onze eerste kennismaking met tantra en we gingen er ‘open’ heen. Inya zorgt voor een hele aangename, veilige en gedragen setting waar je zo jezelf kunt zijn en wijst je telkens op het hier en nu, echt superfijn! Wat zijn wij onder de indruk!

Torsten en Manon

 

We hebben de introductiesessie als zeer speciaal ervaren. Ook wel als logische volgende stap in onze ontwikkeling. Hoe Inya ons echt zag en doorhad, heeft diepe indruk bij ons achtergelaten

Dirk

 

We hebben heerlijk nagenoten van de sessie. Verwondering, ontroering, begrip, vertrouwen, opwinding, verlangen, spanning, zoeken en ontvangen. Het heeft ons afzonderlijk van elkaar, maar zeker ook samen heel goed gedaan. Heel speciaal. De basis van vertrouwen en het elkaar daarin ruimte geven is daarin bekrachtigd. We waren allebei onder de indruk van jouw aanvoelen wat nodig was en daarna handelen in het moment helemaal vanuit het hart. Dank daarvoor lieve mooie Inya!

Syl en Marc