Unieke reis met san pedro

Unieke reis 

 

Een diepe reis naar binnen

Bevrijden en Vieren

All in one

 

   

Individuele reis 

Vanuit een veilige en liefdevolle bedding heet ik je van harte welkom voor deze inwijding.
Een ritueel in zelfliefde.
De reis start rond 14.00 uur en is inclusief overnachting. De volgende dag eindigen we rond 9.30 uur
Deze reis is  mogelijk zowel individueel als voor koppels. En ook is het mogelijk dat deze reis op een andere locatie plaatsvind of als koppel bij jullie in eigen huis.

Voel je welkom voor een bel afspraak. Hierin kunnen we samen afstemmen, en vertel ik je graag meer.

Deze reis is alleen voor mensen die al  eens eerder een sessie, traject of weekend bij mij gedaan hebben.

Groep ceremonie

De groep ceremonies zijn voor 3 deelnemers en de data hiervan staan ingepland en zijn 2 keer per maand van maandag op dinsdag. Bijdrage per persoon 330 euro

Data

Dinsdag 18-19 Januari 

Zaterdag-zondag 22-23  Januari

Zondag-maandag 20-21 februari

Donderdag 24-25 februari

Meer info over het plantmedicijn san pedro 

Voorbij de leugen

Deze reis is zo diep en zo echt. De kracht van deze journey is aanwezigheid zelf. Je zou kunnen zeggen ‘ik zit erbij en kijk er naar. en het is precies deze kracht die je nooit meer gaat vergeten.

Een herinnering wie je ten diepste bent. Voorbij hokjes en kaders. Jezelf in alle liefde ontvangen en vanuit deze plek ga jij je unieke gift als vanzelf delen.

 

Wat zeggen anderen

 

 Deze reis heeft mij diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen. 

Marianne

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren.

Het indalen in mijn eigen lichaam om mijn sensualiteit en seksualiteit te bevrijden en te laten stromen en te gaan staan in verbinding met mijn hart, om mijn verlangens te delen en tonen.

Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het is de plek waar non-dualiteit en tantra samen komen. Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu. Voorbij oefeningen en structuren die juist zeggen dat je je best moet doen.
Alles waar we naar verlangen is in potentie aanwezig. Het gaat om het afleren in plaats van aanleren.

 

Veilige bedding

Een plek waar je je veilig voelt is essentieel om van hoofd naar lichaam te bewegen

Tantra en non-dualiteit

Alles wordt teruggebracht naar het hier en nu, voorbij iedere oefening.

Practice what you teach

Alles wat Inya vertelt en door mag geven komt uit eigen levenservaring. Ze belichaamt het.

 

Een hele dag gereisd met een plantenmedicijn. Voorbij de vorm. Dit is wat mij ook zo aantrekt aan Inya. Niets heeft een programma, alles ontvouwt zich in het moment. De kracht van deze dag was in de spiegels van de natuur en de spiegels die Inya mij liet zien. Steeds weer in het hier en nu en dat helpt mij zo om diep te voelen en mijn patronen te zien.
Deze dag heeft mij zo geholpen om kleur te bekennen en in verbinding met de ander mijzelf uit te spreken. Te zien dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer.

Rolf

September 2021

 

 

Intuïtief wist ik dat ik een 1 op 1 dag sessie wilde met Inya
Het klopte precies. Ik mocht mijn lichtkracht, mijn zonnekracht gaan belichamen. In deze kracht gaan staan, toelaten dat ik een krachtige goddelijke vrouw ben, dat dit wil stromen en geleefd worden. Niet veel mensen kunnen dit ontvangen, omdat ze nog bang zijn van hun eigen licht. Inya staat hier echt voor, vrouwen in hun eigen kracht en licht laten staan, geen concessies meer doen, waarheid voelen in jezelf in contact met je eigen lijf.
De journey heeft mij teruggebracht bij mijn kern, mijn waarheid, dat die altijd waar mag zijn in ieder moment, en dat gaan leven, in ieder moment.
geen verhalen meer over wat de ander misschien denkt of vind, maar steeds wee terug naar mijzelf, hoe voelt het voor mij, wat wil er in mij bewegen, wat wil ik?
Ik merk dat ik veel meer in mijn kracht en waarheid sta en veel transparanter kan voelen wat ik voel en wil in ieder NU moment.
Dankbaar voor deze journey, wat tevens een initiatie was van de ontwaking van de zonnegodin in mij.

Laura Inti

November 2021

 

 

 Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend.

 Diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen

Ik heb ervaren hoe ik mijn schoonheid, vrede, stilte, vertraging en liefde kan leven ongeacht de ‘gekte’ en het rumoer van de wereld. Tranen van ontroering.

Dank je wel sister. Jij bent zo mooi puur, krachtig eerlijk en moedig in wie je bent en het leven wat je creëert.

Marianne van den Haak

September 2020