Tempel in overvloed

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten en elkaar te spiegelen in schoonheid, sensualiteit, diepte, sprankeling, spelen, verleiden . . . dan is deze tempelparty helemaal voor jou, Exclusief en Uniek een avond uit.
Samen gaan we het leven vieren!

 

 

Vrouwentempel in overvloed 13-14 November

 

Voel je de roep om je te omringen met andere vrouwen. Je schoonheid samen te vieren. En zie je deze schoonheid ook in het kwetsbaar delen in wat er is in het hier en nu. In je tranen, frustratie, humor, sensualiteit, speelsheid. in Dragen en gedragen worden vanuit alle veiligheid.

Durven vallen in de schoot van de ander. Het is vanuit deze plek dat we dieper kunnen verkennen in onze seksualiteit. Dat deel durven tonen wat zich schaamt of verlangt naar.

We openen dit Love ritual met een cacaoceremonie en jullie worden uitgenodigd om een intentie uit te spreken.

Vandaar uit laten we de avond en nacht ontvouwen. Niets moet en alles mag.

En dan ook voorbij de woorden…jezelf inbrengen in contact, in aanraking, massage, dans en daarin je flow te volgen waardoor energie kan gaan stromen.

Hoe prachtig is het dat iedere vrouw haar eigen kleur inbrengt en de kleuren zich vermengen in ecstasy of love.

En dit alles in de prachtige tempel van mijn huis. Omringd met bloemen, heerlijke tantrische hapjes, bubbels, open haard, mooie muziekklanken.

A woman’s playground full of life, love and light

 

Praktisch

Aanvang/afronding: Ik heet jullie van harte welkom op zaterdag 13 November om 19.00 uur en we ronden af op zondag 14 november om 11.00 uur. Bijdrage is 200 euro inclusief heerlijke hapjes, bubbels, cacao, ontbijt, en overnachting.

 

Love bubble

De sfeervolle ruimte voelt heerlijk aan. De openhaard brandt en de kaarsjes zijn aan. Overal staan prachtige bloemen. Tijdens de avond zijn er heerlijke tantrische hapjes en bubbels.

Wat zeggen anderen

De Vrouwentempel was zo prachtig. Oh wat voel ik me verdiept. Nog meer mens dan ooit.

Mirjam

Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt!! Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn. dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven in waarheid is. dat heb ik ervaren. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres

Astrid

Even iets liefs over wat inya doet….gewoon omdat ik er zin in heb……
Als je als avonturier in t leven staat en alles denkt te hebben gezien van de wereld dan denk je…Ik ga ff een vrouwentempel doen…maar wow wat een reis…en wat een warm veilig bad tussen vrouwen…denk je een vrouw van de wereld te zijn die van alles probeert kom je tijdens deze sessie nog eens uit de kast…niet als lesbienne ofzo…maar als herboren mens….Ik vertrouwde Inya al met haar tantra sessie die zoveel losmaakte al bij mij….maar ik zag t meer als een avontuur…maar de vrouwentempel voelt echt als een begin van een hele mooie reis van mij als herboren vrouw….inya is bijzonder..
Want ik ben een tough cookie maar ze prikt overal doorheen. Ik kan nog veel dingen zeggen en delen maar ik zou gewoon een keer een event bij inya doen…And Thank me later…

Brigitte

Ik voelde mij heel veilig en vertrouwd en wat volgde was een avond met oprechte ontmoetingen. Ik heb gelachen, gedanst, gehuild, maar vooral mijn kracht als vrouw gevoeld en gedeeld. Alles kon en mocht er zijn, met Inya en Kara als inspirators.
 

Monique