Wisdom of nature

Huachuma ( san pedro)

San Pedro, ook wel Huachuma genoemd, is een zuilcactus die van nature voorkomt op grote hoogte in het Andes gebergte in Zuid Amerika en die wel 6 meter hoog kan worden. Het bevat de hallucinogene stof mescaline. De cactus wordt door de inheemse bevolking van het Andes gebergte gebruikt om in verbinding te komen met het geestenrijk, hun voorvaderen en de goden van de aarde en natuur.

De San Pedro cactus werd en wordt gebruikt voor het helen van persoonlijke problemen en trauma’s, om de connectie met de natuur te versterken en om als mens en collectief te groeien.

Mijn ervaringen met san pedro

Video 1

Video 2

Video 3

 

 

 

 

Magische truffel

 Magic Truffles, ook wel Magic Truffels of Magische Truffels genoemd, zijn één van de meest bijzondere soorten psychedelica ter wereld. Deze sclerotia zijn technisch gezien geen paddenstoelen, maar ze maken wel deel uit van hetzelfde organisme. Mocht je je afvragen wat nou het verschil is tussen deze truffels en paddo’s, dan ben je niet alleen. Alhoewel beide de psychedelische stof psilocybine bevatten, zijn het wel twee verschillende producten. De truffel groeit namelijk onder de grond, terwijl paddestoelen boven de grond groeien. Het is ook goed om te weten dat truffels eigenlijk geen echte ‘truffels’ zijn, maar ‘sclerotia’. Sclerotia zijn schimmels die groeien uit hetzelfde organisme als psychedelische paddestoelen – maar zijn zelf dus géén paddestoelen.

Om te begrijpen wat de effecten van magic truffels zijn, is het goed om te weten dat magic truffles de psychedelische verbinding psilocybine bevat. Psilocybine zorgt voor vergelijkbare effecten als die van LSA, DMT en mescaline. 

Een diepe reis in contact met je eigen ware natuur.

 

Ganja

Het is geen geheim dat wiet spiritueel inzicht kan bieden. Het is dan ook niet gek dat veel wereldreligies de plant op de een of andere manier hebben gebruikt of vereerd.

De geestverruimende aard van cannabis verandert de manier waarop we naar dingen kijken. Het voedt ons creatieve vermogen, stelt ons in staat om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en brengt grote existentiële vraagstukken bij ons op. Het is dan ook geen wonder dat religies door de eeuwen heen cannabis hebben gebruikt om tot een hechtere band met het goddelijke te komen.