Ontmoeting met Inya

Samen in het Hartenveld

Samen -Zijn

Deze laagdrempelige bijeenkomsten nodigen uit om samen te zijn in waarheid. Op het moment dat we helemaal in het hier en nu zijn gaan we ervaren dat het leven zich als vanzelf aan ons toont. Soms met heel veel plezier en soms in mijn en verdriet. Het gaat niet over verbeteren of fixen, maar volledig aanwezig zijn bij dat wat is. De kracht van het niet weten geeft ruimte om dieper te zakken in je lichaam en te voelen en ervaren. Het is een interactief samenzijn en een directe weg zonder technieken of methoden

Ontmoeting in het Hartenveld

Deze ontmoetingen nodigen uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Te voelen en ervaren wat er is voorbij verhalen en overtuigingen. De kracht van het niet weten zal tonen wat er mag gebeuren. Soms zal dat via stilte zijn, of via bepaalde thema’s die er leven in het veld. Er is alle ruimte om actief deel te nemen en te komen met wat er leeft in jou. Maar er is ook alle ruimte om in stilte aanwezig te zijn.
De kracht van deze ontmoetingen is dat de verhalen loslaten en je in de intimiteit van je eigen hart komt.

Binnenkort meer info over locatie en data

 

 

 

Je bent meer dan welkom...

Naakt durven zijn. Jezelf bevrijden van alles wat jou is aangeleerd, maar niet passend is voor jou. De leegte te doorvoelen als je stopt met opvullen van buiten. Wie ben je dan? En durf je te openen vanuit het niet weten? Vanuit deze plek kan de waarheid van het moment ontvangen worden. Het is echter alleen de waarheid in dat moment en dan laat het al weer los. Niets om aan vast te houden. Het leven wat door ons heen wil stromen, vraagt continu om te sterven.

Alles is er al

Ik was op zoek buiten mijzelf, niet bewust dat alles waar ik naar verlangde zo dichtbij was.

 Wat zeggen anderen

Het voelde als opnieuw thuiskomen in mijn eigen huis dat ik nooit verlaten had maar even minder goed wist te vinden.

Jolanda

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren. Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen.  Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk  met zoeken buiten mijzelf.

Het openen van het hart betekent alles omarmen precies zoals het is, of het nu verdriet is of boosheid, dat niet wegpoetsen maar ervaren zonder er een nieuw verhaal van te maken

De kracht van het niet weten

Ervaren en voelen geeft ruimte aan energie die vrij mag stromen

Vol in aanwezigheid

Een echte healer is alleen aanwezig en laat de ander herinneren wie hij is.

Belichamen van essentie

Alleen weten en voelen van je essentie is niet genoeg, we willen het ook echt als mens ervaren, en het handen en voeten geven.

Ik ervaar tijdens de ‘ontmoetingen’ een openheid, die mij een krachtige basis van ontspanning geven in mijn dagelijkse leven. dank je wel Inya

Pieter

Tijdens de ontmoetingen met Inya hoef ik niets, wat maakt dat ik helemaal in het hier en nu kan zijn en meer kan voelen.

Wilma

Inya zorgt voor een heel aangename, veilige en gedragen setting, waar je zo jezelf kan zijn en wijst je telkens op het hier en nu, echt super fijn!!

Hennie